[TCG] PTCGO/寶可夢集換式卡牌遊戲 (10)

1001 回覆
15 Like 36 Dislike
Dark Patch遲啲都回歸
你買包真卡就知真假, 假果D質數好差
奇趣天地/信和/ 都有散卡包買, 不過較貴
同埋散卡冇保底 除非你係歐洲人,唔係都買返一盒盒爆
最好上carosell 格下價先
PTCGO 收/換卡,
牌名 系列 數量
Grubbin Unbroken Bonds 4張
Charjabug(電池) Unbroken Bonds 4張
Vikavolt Fusion Strike 2張
Drizzile (諜報) Sword & Shield 1張
Inteleon(速射) Chilling Reign 4張
Inteleon(諜報) Sword & Shield 3張
Snorlax(積食) Vivid Voltage 2張
Rescue Carrier Evolving Skies 3張
Scoop Up Net Rebel Clash 3張
Erika's Hospitality Team Up 2張
Boss's Orders Rebel Clash 2張
Guzma Burning Shadows 4張
Capture Energy Rebel Clash 4張
Crushing Hammer Sword & Shield 4張
VS seeker Phantom Force 3張
Muscle Band XY 2張
Power Tablet Fusion Strike 2張

TCG PARK 估算價值約30-40包FST,可以用其他V/Vmax card同金卡、彩虹卡加真錢換,有無人有?
Sad
訂左竹蘭套同盒 間店話俾代理cut單
好多間都cut
垃圾香港代理
好想要呀
唔知又要炒到幾錢
見 S8b 絕群壓軸 成套卡好靚, 各位爸打建議係自己抽定係一次過買成套抵D, 成套會唔會好貴, 自己買卡包抽好似刺激好多

利申: 岩岩出左雙糧, 買下卡唔算好過份
散收都幾平下
唔識點收 而且又唔知卡號點對,我連基本保存方法都唔識
https://asia.pokemon-card.com/hk/card-search/list/?expansionCodes=S8b
官網有卡表
保存方法都係入番套/卡簿
收卡可以去鋪頭望下或者上網收
有冇開到好野

想收圖中依九張伊貝
想日文版!
有冇師兄多咗或者割愛可以
如果有興趣放嘅麻煩留tg
張吶喊好似都唔平
果個系列貴到hi hi
岩岩上網睇, 吶喊系列差唔多要500-700一張
想問問各位爸打, 我見 VMAX絕群壓軸 有分 S8B 同埋 S8BF 係咪兩套卡, 因為我都係新手見套卡幾靚想儲, 唔識點分? 同埋收卡去卡鋪買同網上收會唔會差好遠? Thank
同一套黎

鋪頭同網上收個價都有差距
要搵多幾間格下價
天悅果頭同一張卡
‘痴’埋隔離鋪都可以兩個價黎
Onjjjeff115
等你tg
唔該晒爸打, 仲諗緊入唔入坑好, 最近見有套伊貝英雄 S6a 仲正, 好貴好靚, 反而想儲呢套
真係儲黎擺就買算
抽一套出黎分分鐘仲貴
知唔知而家一盒S6a大約幾錢, 我諗緊抽定買好, 抽卡始終開心D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞