莫哲暐:特朗普的華人粉絲:只要(看似)反中共,其餘一切都不重要了?

396 回覆
57 Like 253 Dislike
好笑 所以就要投看似親中既biden?
呢班都係美奸 有咩重要過對抗中共
中共得天下嘅話
個世界一切都失去
唔好用反共做藉口。面對極權,你應該用民主自由去對抗,而唔係用一個破壞緊民主自由嘅獨裁者(Trump)去對抗。

傳媒唔係所有野都要照單全收,班主流傳媒想去驗證d相同電郵嘅真偽,但比所謂嘅爆料者拒絕,主流傳媒唔想post d未經驗證嘅消息有咩問題?

係你班愛侵癌失去理智,一味話拜登同佢個仔有做過。
幫你推
真係痴撚線

呢d左膠係典型睇住你就黎餓死,都唔肯比塊餅你食,反而去寫文章登報紙宣傳社會不公義叫人幫你果種白痴。

對香港人黎講都已經殺到埋身,差不多係生死關頭,然後你同我講要為萬世開太平,中國民主化你先好支持侵侵

有冇人白痴得咁緊要
就當佢只係看似 但拜登點看都唔似喎 盲嘅都識揀啦
tump佢點破壞民主自由? 制度之下佢玩唔到咩花款
而拜登就附和共產極權, 就正正破壞緊民主, 人權等等既價值觀

就算講個人能力, 單純係演講 拜登都唔撚掂啦
連嘴炮都唔合格, 有冇能力present 或者執行美國人想佢既野都係一個問題
簡單D黎講就不適任

揀一個不適任黎頂替現任?
你請個姐姐返黎做家務會唔會做做下搵個殘廢既人返黎做野?
戴耀廷,馬嶽有時都會係到出文章(上年都有梁繼平既文)

其實明報除左係社評明顯係建制,星期日生活個廿版同平時既副刊(世紀版,專出長文分析)都係好黃同埋有水準
如果你話侵似「極權」
但拜登更大穫
勾結極權
仲要平時道貌岸然
撇開呢d唔講
拜登d執行力都有問題
唔講中國政策
齋talk個d加稅政策
根本冇可能過到國會
冇路線圖
9up d野昆9左膠
定係你拜登打算學trump簽行政命令
明報敢唔敢登文章屌9刁大大?
由供給側改革雄安新區一帶一路2020冇窮人屌到戰狼外交?
心照啦
所謂嘅證據都驗證唔到,點解要去質問拜登個仔?
其實 Twitter 及其他主流傳媒喺未有定論 biden email 堅定流嘅時候已經 ban 曬,呢樣嘢已經足以證明佢哋一早過曬界。

唔單止咁,當初所有唔信 WHO 話無 pandemic 嘅都俾佢哋 ban 曬。事實證明 WHO 一開始話無 pandemic 係錯撚曬,班友有冇出嚟道過歉?
香港人被中共進行緊種族滅殺
主流傳媒有屌Hunter同Joe Biden啵
屌咗好耐添
https://www.nbcnews.com/politics/2020-election/here-s-what-happened-when-nbc-news-tried-report-alleged-n1245533

The allegation that Hunter Biden has traded on his family name has been thoroughly explored in previous news stories, including a lengthy New Yorker investigation last year in which Robert Weissman, the president of the advocacy group Public Citizen, said, “It’s hard to avoid the conclusion that Hunter’s foreign employers and partners were seeking to leverage Hunter’s relationship with Joe, either by seeking improper influence or to project access to him.” Reports published while the elder Biden was still vice president raised ethical questions about the Burisma deal.

NewYorker呢本liberal magazine上年已經出咗篇超長嘅調查報道講Hunter
https://www.newyorker.com/magazine/2019/07/08/will-hunter-biden-jeopardize-his-fathers-campaign

NYT嘅2015年報道
https://www.nytimes.com/2015/12/09/world/europe/corruption-ukraine-joe-biden-son-hunter-biden-ties.html
收撚皮啦
而家2020年啊
瞓撚醒未啊傻鳩
美國人依家係講緊要生存
呢班離地港畜仲講緊咩抗中救港
痴撚線公司
我就係鍾意TRUMP咁樣, 吹呀?
我都唔同意fb/ twitter ban異見,但主流傳媒冷待呢單野係有原因。
點唔俾你批評?
刪你twitter? 刪你文章? 弱智唔係扮
你2020年先知嘅嘢人地一早報咗啦on9仔
old news is so exciting
香港人被中共進行緊種族滅殺
你先係最離地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞