莫哲暐:特朗普的華人粉絲:只要(看似)反中共,其餘一切都不重要了?

396 回覆
57 Like 253 Dislike
只要反侵,其餘一切都不重要了?

講民主包容 侵fans計唔計?

舉支撐侵旗都俾人趕俾人滋擾都得 ?

BLM最犀利嘅都係民主黨州份

即係點?又係最衰侵?
但民主黨會放生中共
真係有人唔明白毀滅支共係必行之事。
係啊 吹牙
藍絲口吻:

反香港政府有咩用?你以為反對佢就有民主?
成撚日屈鳩trump 獨裁,首先佢係正式透過民主選舉上台。其次,佢任內冇做任何更改美國政治結構行為,議會仍然係果個議會,法院仍然係果個法院,trump 仍然受美國政治制衡,最後,如果佢有任何違憲行為,一早俾人告左上聯邦法院,事實佢仍然在位。佢有邊一方面獨裁
講民主包容 侵fans自己有冇做先
"In order to maintain a tolerant society, the society must be intolerant of intolerance."
https://en.wikipedia.org/wiki/Paradox_of_tolerance
呢班侵粉其實真係唔值得擁有民主自由,否則只會製造多數人嘅暴政。
原來美國人係 中共
繼續幻想 你抹黑唔到架
莫哲暐 John Mok
由香港走過倫敦再抵達加州,遊走在政治學和社會學之間。

唔駛睇文都知係智障
雖然好多連登仔都係小粉紅的相反面

不過已經被壓迫得咁嚴重,思想走向較極瑞係合理,而且經歷咁多苦難後仲要求香港人仲好有大愛精神其實都有啲強人所難
所以真係想問班左膠到底 Trump 實質做過乜野傷害美國制度?
特朗普政權大肆貶低各種民主價值:種族平等、新聞自由、少數權益

有冇實例?
支持拜登等同支持共匪 支持共匪=自由世界淪陷 簡單邏輯
成班輸唔起民主選舉就屈人係獨裁者 連選舉制度都想改既垃圾
然後話人貶低各種民主價值
push
Trump 講野係臭串
但佢又真係無做咩好錯好右/反民主概事
賤種左癌死曱甴:只要看似反侵,亂倫叛國通敵戀童都不重要了?
之前單通俄門
DEM 係house 到對Trump 起彈劾動議
呢種又係咩玩法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞