莫哲暐:特朗普的華人粉絲:只要(看似)反中共,其餘一切都不重要了?

396 回覆
57 Like 253 Dislike
每次見到民主黨支持者 講Trump係法西斯獨裁者
選左佢就好似選左希特拉咁 民主就會滅亡呀盛
唔知仲以為Trump推動緊修改憲法 將美國改造成納粹德國添
點知原以係因為Trump成日9up話羨慕習帝可以終身做主席呢啲
就算話安倍係右翼法國斯軍國主義復興 都至少佢真係有推動修憲
Trump咩都無 所作所為全部基於美國總統本身有的權力 都可以老屈
班垃圾左膠真係垃圾黎 呢幾年真係現晒形
左膠不論有無公開支持中国都全部係敵人黎 真係完全唔洗再討論
成個共匪宣傳力量+投共美勢發功 你就知咩事了 希望美國唔會好似班港豬咁就好了
連扮都唔扮嘅垃圾 支持黎做咩
反共
反共是常識
只要反侵 判國 孌童 腦退化都不重要了
你咁講,係咪者係反對手足獅鳥、反對火魔放火?你同和理非左膠有乜分別?
完全正確
講到投票畀特朗普就唔係支持民主咁樣,on9到呢!
根本作者就最無民主制度觀念就不停話人破壞民主制度
Trump 跟足晒個制度上位同制度咁玩
真係信民主制度既就應該話係個制度問題
唔係trump既個人問題
下 如果你拜登對中共夠兇一早支持左啦
點知係中國間諜 傀儡
政見相左就屈鳩人獨裁者破壞民主價值,依個唔係單單侮辱trump ,而係侮辱緊美國整個民主制度同法治體系,一個健全民主社會係唔會產生獨裁者,依班人口講信仰民主,但就否定美國人民嘅決擇
比手足獅鳥果d個個都係狗?係機場比手足獅鳥果個支那蝗蟲有出手打手足?好心你就唔好咁虛偽,反共就反共啦,講咩自由係最終目的。自由係一個相對概念,唔會係咩最終目的。比得你港獨自由,支那蝗蟲同藍屍咪冇左統一既自由囉。左膠毒一日不除,香港都唔會光復。
https://www.nbcnews.com/politics/2020-election/here-s-what-happened-when-nbc-news-tried-report-alleged-n1245533?fbclid=IwAR10XXCgmGqIBevTOucChaJD13XZnIYu2S9_r1bKFYrIiowH14vebNumTX8

根本「電郵門」d所謂證據都驗證唔到+唔係新料,班法西斯狂熱愛侵力就一口咬定拜登同佢個仔有做,一味話拜登破壞新聞自由

愛侵力醒下啦
原本你得把口講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞