莫哲暐:特朗普的華人粉絲:只要(看似)反中共,其餘一切都不重要了?

396 回覆
57 Like 253 Dislike
錯撚哂喇弱智
呢個批評係一個聲音,任何人有權發聲。我用槍指住、我刪鳩你、我炒鳩你,你唔俾你講嘢就叫滅聲喇。

你陪莫博士一齊讀吓屎片先啦
中共而家想滅殺禁聲既對象就係香港人族群入面既75%既人
仲唔夠大比數?
唔通一定要對付晒100%先叫種族滅殺?

新彊都唔係對付晒100%啦傻鳩
有共同文化就係一個族群啦on9
中共而家想滅殺禁聲既對象就係香港人族群入面既75%既人
仲唔夠大比數?
唔通一定要對付晒100%先叫種族滅殺?

新彊都唔係對付晒100%啦傻鳩
你以為香港係一個自由地方?
ethnical入面咪包左共同文化囉 發覺你英文真係要補下

Ethnical(a.) of or pertaining to a group having a distinct racial, cultural, religious or linguistic character; as, ethnic differences within a population can cause civil war.
通俄門上到國會層面去查,傳媒大規模報導好正常。
批評係批評文章嘅論點,唔係叫立場唔好post
知唔知乜嘢係as such

因爲香港人已屠殺,就係種族滅絕
因爲你係黃絲 / 反中共而屠殺,sor唔算
屌那星又有得笑
有咩事香港就拎國際最高標準 你係咪有險可守啲fd嚟
屌侵個陣就用最低標準就話係極權主義獨裁者
LOL。

睇嚟你都無辦法否認主流傳媒存在嚴重雙重標準,就咁啦。
明唔明乜嘢係as such
藍屍講廣東話有冇被人捉去集中營先?
香港超過九成校園欺凌都係俾新移民欺負香港土生土長學童

建議你睇下新聞做下research先
唔好藍屍page講緊乜野你就跟佢講
你件愛侵力鐘意點講就點講啦,成班人洗哂腦冇得救
連國際標準都唔識學人講genocide
維吾爾人真係多得班on9zai唔少
一個(看似)反中共
一個直頭奶到𠽌𠽌聲

好難揀咩
係學校被講蝗語既支那學童欺凌又睇唔到? 最近又捉左幾個支那蝗
你睇吓你班左仔做緊啲咩先講嘢啦?唔該
所以?即係欺凌有無問題啊?
依家打仗喇,仲講乜撚野自由民主條友係咪on9架
你睇你班右癌做緊咩先啦唔該
支持香港本地文化會被欺凌
示威捍衛本地文化價值觀會被自殺+濫捕+濫告+禁錮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞