莫哲暐:特朗普的華人粉絲:只要(看似)反中共,其餘一切都不重要了?

396 回覆
57 Like 253 Dislike
所以?
支持拜登果D咪又係因為佢反侵

根本邊個選都好 總之撐侵對家咋嘛
你要set到個標準咁高嘛
乜當初唔係講國際法標準架咩 做咩依家淨係得強制勞動同監禁?
Imposing measures intended to prevent births within the group
誰堅決反共 抗共 就擁護誰
房屋問題,其次則是因為育兒經濟壓力大、工作繁忙沒有時間及精力。

所以?
噉就叫“Imposing measures intended to prevent births within the group”?
全世界大城市都genocide啊屌你

btw 內地來港人口大幅減少
「成功抵抗強制人口流動」
係 冇錯 叫黑警拉鳩我番去 用警棍插我囉 好似插班女手足咁呀明唔明呀

香港就唔係強制勞動同大規模監禁?

生存係香港就係要準時返工
勞工保障落後幾十年
透過疫情政策嚴重失誤以及用國安法濫告扣起護照, 控制出入境自由
我咪話
因爲新疆集中營係咪達到genocide嘅法律門檻仲有爭議
所以外國先focus喺 強制勞動同 大規模監禁
而唔係好似連登噉乜鳩都話genocide

Adrian Zenz成日講新疆force sterilization
就係想prove genocide裏面“Imposing measures intended to prevent births within the group”呢點
傻鳩
幅圖講緊Trump在任期間對黑人政策成效之高

仲話Trump歧視黑人?
學者就prove得連登仔就唔prove得呀?
香港有跡象行緊新疆條舊路 講晒好多cultural 同demographical 嘅destroy
然後你仲係咁駁嘴
根本第一句完全highlight左成件事
準時返工
勞工保障落後幾十年

sor真係唔算,全世界資本主義社會都係噉
無人囚禁你係集中營啵

透過疫情政策嚴重失誤以及用國安法濫告扣起護照, 控制出入境自由

咪撚on9
美國疫情政策嚴重失誤,侵「以身作則」唔帶口罩,又算genocide?
用國安法濫告藍屍未?
因為佢係冇腦藍屍
唔信自己身處既香港有75%以上既人被中共政權種族滅殺緊
或者係呃自己扮睇唔到
請問連登仔邊度有prove?
on9仔就上面有條,喺度講「demographical 嘅destroy」

有跡象
你講unemployment rate急劇上升啊?
呢班屎忽鬼剩係識得打稻草人
行動上係未行政命令
我都唔熟,有無人解答到
我淨係知拜登同中国合作,唔只香港,全球都會再助長中共坐大,自食其果
因爲有on9仔係都要講genocide,trivialize隻字係連登被我屌咪算佢好彩,出到twitter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞