莫哲暐:特朗普的華人粉絲:只要(看似)反中共,其餘一切都不重要了?

396 回覆
57 Like 253 Dislike
邊撚到想留低藍屍 完全無當過你係同胞 DNA照拎照監控

噉有無將藍屍「被消失」啊?
DNA監控 = genocide?請問邊度有噉嘅定義啊?

仲講wholely or partly真係好撚好笑 明明講as such然後死拗wholely or partly隻字
然後將一堆迫害措施 同 genocide魚目混珠,成功trivialize genocide呢嗰term幫中共洗白
同你拗都晒鳩氣駁完就話自己畀咗proof走住屌

咁樣計以色列對巴勒斯坦都唔算好差姐 流離失所要離鄉別井做難民都唔計

原來你覺得以色列對巴勒斯坦唔差
噉你點解覺得中共對香港好差呢

做香港人真係好撚慘 啲on9寧願要誇大言詞都唔理用詞嘅謹慎有幾大影響
metaphorically speaking定physically extinguish啊?
連登仔係理解力有問題㗎喇
美國當地不少華人表示投了十幾年民主黨, 今年都要改投特朗普, 因為特朗普4年間兌現了承諾make america great again
係咁偷換概念 原來就係咁嘅水平
同你講留島不留人就話藍絲唔包 講wholely同partly就針住as such 講藍絲都係監控遲吓搞大灣區香港城逼埋堆藍絲返出都唔出奇 你又兜返無強制勞動集中營 答你咁強政策又兜返唔包藍絲

講genocide就係等於幫佢洗白
同個啲左膠話唔好用chinazi會得罪外國人一撚樣唔肯面對
成日話用詞謹慎 你一定係個啲用pepe就話係racist個啲傻閪 西方中心到不得了

仲有連屌那星反話都睇唔明 智力真係有限
Both in action
冇自由點做到其他野???
比你繼續做隻牛咁搵錢 到某一日個政權話要救國吞左你成副身家
到時你先知死???
好老實 係呢一刻
反中共係最重要

呢一刻打唔低中共
China solution 中國模式
會令全世界 民主玩完
Anyone but democrats
If Hitler invaded Hell I would make at least a favourable reference to the Devil in the House of Commons.
戇撚鳩,連dems依家點樣利用media 同政府內應架空成個美國政府都扮睇唔到仲講咩獨裁
係呢度民唔民主根本無人理點解仲有人唔接受呢個現實
咁中國祖即係做過啲咩內政
民主黨點出賣民主你睇唔到?屌你盲架
心水清
係啊
唔通呢
on 撚9
trump未必咩都搞得掂
但Joe Biden 一定係一舊屎
1. 我唔覺得佢係Racist
2. 我唔care 佢合法避稅,有犯法再同我講
3. 只要Biden 核平中國我支持佢,佢幾年前冇做
4. 疫情係柒左,但唔可以賴晒佢。成個西歐而家再爆過好明顯就係二月果時專家全部柒晒搞到而家咁,可以證明佢可以做既野有限。白左出黎BLM 都唔知有冇一半人戴口罩,講真責任黎計個個都有。
依班友想將trump拉去同希魔比美
但實際上人地唔係一言堂無封殺媒體俾你日日沫黑
都係屌兩句算
莫哲暐依條友真係想上位想到出哂面學界都搞唔掂,打算改行做政界kol呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞