召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike

咁貼好明顯

我都無講d 咩

我開心係淘寶搵到平鞋買炸麻

對鞋就159人仔
轉個手 隨時執一千

黃賭毒都唔夠咁好搵

見你地淘得咁開心 都好想買對返工
對鞋就爛,又唔捨得比幾舊去買波鞋返工(返倉好快爛)

呢d 無良鋪頭梗係要開佢名

淘左護膚品 幾好用

第一樣 手工皂 泡好細緻

有無link

唔該曬絲打

住村平時出入都要踩單車駁腳
呢排踩到辛水辛汗諗不如淘部電動單車偷下雞
一搵原來而家D款咁靚仔扮到普通單車
真係開心大發現

https://detail.m.tmall.com/item.htm?id=530354373147&toSite=main
http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=529015151535&toSite=main

第二部好型 住村屋唔驚啦 買
淘左護膚品 幾好用

有冇推介?

有幾樣都唔錯 你要邊類

想買試下 有邊幾類你覺得係好

明明買左好多野,但個分不升反跌,點解

要有圖評價先會多分

得7xx點升返上去 呢排跌左100分

我都無講d 咩

我開心係淘寶搵到平鞋買炸麻

對鞋就159人仔
轉個手 隨時執一千

黃賭毒都唔夠咁好搵

同一時間又會有咁多初代限量白色yeeze

估唔到呢間都係,佢仲有個咩「正版正貨承諾」

呢間好似好出名唔賣假野嫁喎

係,我都係佢度買過鞋 ,但有冇咁岩得咁橋,真係冇人知真定假

聽聞好多真假一齊賣
追咗咁耐post,係時候要分享下啲包膠,好好彩買咁多次都未中過伏

留名

對鞋就159人仔
轉個手 隨時執一千

黃賭毒都唔夠咁好搵

meltykiss 母親大人好鐘意食 已經買左第3次

想問下淘melty kiss幾錢

45.8 rmb /500g 想玩命可以一試

求lin
嚟緊想訂張型仔又舒服電腦椅,有冇推介

多乐都乐电脑椅家用办公椅人体工学椅网布转椅搁脚老板椅子职员椅【包邮】【在售价】155.00元【下单链接】http://c.b0yp.com/h.TXVuFB?cv=ERpqZG2J5J5-----------------复制这条信息,¥ERpqZG2J5J5¥ ,打开【手机淘宝】即可下单

唔洗多謝我

嘩嘩嘩咗10聲!!!
謝謝!
淘左護膚品 幾好用

有冇推介?

有幾樣都唔錯 你要邊類

我係成日會爆一兩粒瘡咁 前幾年先嚴重 近年好番啲
好似好少評價咁 好唔好用?
有冇巴絲有淘過d 電制插頭自己由兩腳換成三腳插???
定係去鴨寮歸街買會平d?
淘左護膚品 幾好用

有冇推介?

有幾樣都唔錯 你要邊類

淘左護膚品 幾好用

有冇推介?

有幾樣都唔錯 你要邊類

個人覺得幾好 退到紅 有保濕

唔識換 係咪去五金鋪叫佢幫水就得

唔識換 係咪去五金鋪叫佢幫手就得?
個個都淘肉鬆餅, 邊隻牌子好
買電筒粒鋰電運唔運到?
留名

唔識換 係咪去五金鋪叫佢幫手就得?

其實都係三條線 好易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞