召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike
其實淘寶買鞋個啲千幾蚊對信唔信得過?
E.g. Ultra boost 個啲

俾得呢個價做乜唔香港買

2.0 黑 係香港搵唔到啦我碼啦

Footlocker
想問下綠聯啲線會唔會叉到部電話變暖蛋 之前係街買過條線叉左一陣部電話熱到同暖蛋無分別
其實淘寶買鞋個啲千幾蚊對信唔信得過?
E.g. Ultra boost 個啲

俾得呢個價做乜唔香港買

2.0 黑 係香港搵唔到啦我碼啦

Footlocker

睇左冇
Anyway Thanks
想問上一個post淘冰毛巾個巴打仲係唔係度?

降温冰巾冷感运动冰毛巾吸汗健身跑步擦汗神器魔幻冰丝冰感冰凉巾【包邮】
【在售价】33.00元
【券后价】23.00元
【下单链接】http://c.b0yp.com/h.TXUOgs?cv=5uJMZG2rXpK
-----------------
复制这条信息,¥5uJMZG2rXpK¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

sorry 我幾日冇睇post
條毛巾好好用 好索水 同埋加水扭乾fing兩嘢真係好似放咗隻手入雪櫃咁好爽
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗

我岩岩洗左

個面鋼芯就沖水
但入面果個好似係filter paper 沖完水唔知仲用唔用得

佢說明書話可以用水沖喎
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗

我岩岩洗左

個面鋼芯就沖水
但入面果個好似係filter paper 沖完水唔知仲用唔用得

佢說明書話可以用水沖喎

咩呀 入面hyper 芯 wo
叫你用舊野刮wo
個芯要分開送 鋼芯入面仲有紙芯
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗

我岩岩洗左

個面鋼芯就沖水

佢說明書話可以用水沖喎

咩呀 入面hyper 芯 wo
叫你用舊野刮wo
個芯要分開鋼芯入面仲有紙芯

想問有無發條id 係咪wechat黎

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真

假鞋都好多種 好似boost底咁
都有分 最劣 (好假) , 接近真既有分東莞爆同巴斯夫
睇清楚問清楚先買
同埋發條好少款 仲有間幾好幾多款

毛巾高質 加水扭fing就勁涼 索汗
垃圾

勁好食 落少少炒餸勁香勁好味 中辣都唔算辣 不過保質得一個月 要好快手食哂

唔記得有冇包過 勁好味 食完一條會追第二條黎食
有冇巴絲買過

第二次買 對鞋都幾高汁 個底都夠厚

刮唔刮腳?落雨會唔會好滑?

唔刮呀好舒服 好高汁 落雨著拖鞋只會著人字拖 但呢對地下濕都唔滑
有無巴絲淘過好著既birkenstock,想買黎粗著但唔想對野好快收皮

搵過舊登一係死link一係無link

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/03/223155_8d79a2108e08274e8f04515d84821b3a.jpg[img]

第二次買 對鞋都幾高汁 個底都夠厚

刮唔刮腳?落雨會唔會好滑?

唔刮呀好舒服 好高汁 落雨著拖鞋只會著人字拖 但呢對地下濕都唔滑

香港d街坊鞋舖買過90蚊 係勁好著過一年已經110+
之後又淘左60蚊 個底未蝕之前都唔跣
另一種淘寶應該4× 唔好買,個料差好多
有d 係跟單既 等齊就可以運落黎

想問有無發條id 係咪wechat黎

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真

假鞋都好多種 好似boost底咁
都有分 最劣 (好假) , 接近真既有分東莞爆同巴斯夫
睇清楚問清楚先買
同埋發條好少款 仲有間幾好幾多款

¥99未係最真版
我想問一淘有無上限?
如果我有6萬幾個集分寶
咁我淨喺買100蚊野 我咪可以抵晒?唔洗比錢?

都用幾多 減幾多
間店比你用集分寶 就應該得

是咪電腦先用到集分寶?
有咩用淘氣值, 我有 870分。
呢到有人過千, 做咗超級會員

要400先拎到金幣

明白, 要 400分以上先有一個基本寶箱, 基本容量,
但我有 3000幾個金幣, 但個箱得第二級箱得 168容量
唔係好明佢點運作.
但新金幣系統 買完野比錢 , 成功交易 直接到寶箱幾方便.

3000幾係戶口的金幣,買完野比錢 , 成功交易,金幣係入寶箱,未入戶口,個箱滿左(168個),成功交易都唔再拎到金幣,你要開左個箱,金幣會入戶口,個箱金幣數變番零,成功交易至有金幣

係咪寶箱入面嘅幣先可以換錢?
我唔明同以前有咩分別
lm

用黎打邊爐夠香夠麻
平時可以用黎炒嘢
想問下綠聯啲線會唔會叉到部電話變暖蛋 之前係街買過條線叉左一陣部電話熱到同暖蛋無分別

冇試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞