召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike
有user 成個post 都無join 過討論,一入黎就幫鞋鋪講說話

人地驚到瀨
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗
有user 成個post 都無join 過討論,一入黎就幫鞋鋪講說話

人地驚到瀨

此地無銀 無開個新連登post講d mk鞋舖賣假貨已經好好啦

估唔到呢間都係,佢仲有個咩「正版正貨承諾」

呢間好似好出名唔賣假野嫁喎

依間已經係全港信譽最好果幾間
估唔到搞成咁

想問有無發條id 係咪wechat黎

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真

仲有 2間都問過幾個鞋款既價錢 總店平d
Thx大佬

好靚
可唔可以介紹下

見你地淘得咁開心 都好想買對返工
對鞋就爛,又唔捨得比幾舊去買波鞋返工(返倉好快爛)

呢d 無良鋪頭梗係要開佢名

求link

著耐少少會鬆番d
一開頭唔pump 氣都緊
之後就好好多
之前緊得濟 著嗰陣 一下扯爛後面圈
轉轉話題

咁撚重 點踩

縮圖咁細都睇得出相差好遠
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗

我岩岩洗左

估唔到呢間都係,佢仲有個咩「正版正貨承諾」

呢間好似好出名唔賣假野嫁喎

依間已經係全港信譽最好果幾間
估唔到搞成咁

想問有無發條id 係咪wechat黎

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真

仲有 2間都問過幾個鞋款既價錢 總店平d

有冇LINK呀?

縮圖咁細都睇得出相差好遠

行家係咁

著耐少少會鬆番d
之後就好好多

巴打你隻腳咁細
放一日假就搞成咁

著耐少少會鬆番d
之後就好好多

巴打你隻腳咁細

唔好比username嘅顏色欺騙

錶幾好,薄,幾日都係行得準,但可惜針係指唔準係個刻度到
個喇叭少貴但個人黎講幾鍾意,室內用有突有餘,個人覺得聲幾好,可惜BASS係係底到出,平時要會覺得唔太出,但沖涼放係馬桶蓋上面個BASS就好正,個人mini concert
袜就幾舒服,柔軟冇咩人工纖維feel(feel only),重點係後跟從來唔會跌落黎好感動
相機袋都叫買得貴但冇咩心水所以求其
香薰機真心貴但因為唔想要增濕,唔想要加熱/火,同埋計時熄機,本身見到有個modal平D但冇銀色所以買左尼個貴D,但屌一買完個淘寶就出左平D有銀色個modal嘅推介比我
個袋就之前見FB有PAGE SELL覺得用黎去旅行用幾好同埋靚,就係淘寶搵,質素唔錯但轉角位拉鍊會卡住,其實冇想像中好用,但去旅行賤用冇所謂
個喼係for飛嗰陣去嗰程hand carry返黎寄倉,有得開拉鍊extand可以再放多D野(但試過一次20KG係用唔晒),幾順,賤用
stablizer 係想問推唔推介,難得遲下會同呀媽旅行,想拍多D佢

其實覺得自己淘上癮同淘得幾貴下,但自己個觀念係比多少少就可以用好好多,同始終平過香港買,你地覺得正確定on9?定淘寶就應該有幾平就幾平?

BTW,淘左好多無謂野

又平又靚
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗

我岩岩洗左

個面鋼芯就沖水
但入面果個好似係filter paper 沖完水唔知仲用唔用得
我想問一淘有無上限?
如果我有6萬幾個集分寶
咁我淨喺買100蚊野 我咪可以抵晒?唔洗比錢?

6萬幾個 應該當6百幾蚊
上面 ithinkso 個包囊我都想買, 但果幾隻款無水樽位. 放棄.
我想問一淘有無上限?
如果我有6萬幾個集分寶
咁我淨喺買100蚊野 我咪可以抵晒?唔洗比錢?

都用幾多 減幾多
間店比你用集分寶 就應該得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞