召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike

我都無講d 咩

我開心係淘寶搵到平鞋買炸麻

對鞋就159人仔
轉個手 隨時執一千

黃賭毒都唔夠咁好搵

見你地淘得咁開心 都好想買對返工
對鞋就爛,又唔捨得比幾舊去買波鞋返工(返倉好快爛)

呢d 無良鋪頭梗係要開佢名

同一時間又會有咁多初代限量白色yeeze

估唔到呢間都係,佢仲有個咩「正版正貨承諾」

呢間好似好出名唔賣假野嫁喎

依間已經係全港信譽最好果幾間
估唔到搞成咁

估唔到搞成咁

想問有無發條id 係咪wechat黎
有冇巴絲有淘過d 電制插頭自己由兩腳換成三腳插???
定係去鴨寮歸街買會平d?

電制插頭+fuse都係淘寶買
https://world.taobao.com/item/527847323184.htm?
https://world.taobao.com/item/42101034002.htm?

對鞋就159人仔
轉個手 隨時執一千

黃賭毒都唔夠咁好搵

求link
大陸電器好大機會冇接地線 所以得兩線

照駁得架喇

估唔到搞成咁

估唔到搞成咁

感激
巴打有無試過掂唔掂

估唔到搞成咁

感激
巴打有無試過掂唔掂

上個post好似無人分到真假
追咗咁耐post,係時候要分享下啲包膠,好好彩買咁多次都未中過伏

個袋有冇lin
想問下啲隱藏券係邊度搵翻黎?
睇上個post,見到有人講過愛你折qq群
但個群主拒絕左我申請
係咪要講啲咩暗號先入得?

唔該哂

四川 麻辣

我都係香港買過 一樣價錢淘寶勁大樽 好好食
想問下啲隱藏券係邊度搵翻黎?
睇上個post,見到有人講過愛你折qq群
但個群主拒絕左我申請
係咪要講啲咩暗號先入得?

呢個係咩群?

終於砌好張枱 勁多塵
Thx大佬

係咪畫筒黎?好似幾靚喎
笑左

咪玩啦ching 個鞋帶位差咁遠 就算下圖係高仿 上圖只不過係低仿

同埋呢對yeezy出冇耐 舖頭有有幾出奇

我都無講d 咩

我開心係淘寶搵到平鞋買炸麻

對鞋就159人仔
轉個手 隨時執一千

黃賭毒都唔夠咁好搵

有新yeezy就等於假貨?
有user 成個post 都無join 過討論,一入黎就幫鞋鋪講說話

四川 麻辣

我都係香港買過 一樣價錢淘寶勁大樽 好好食

我係香港買都係$28 但好細樽 人仔28大樽到有排食
有user 成個post 都無join 過討論,一入黎就幫鞋鋪講說話

無所謂啦 我地從來都無評論真假 我又唔係專業
只係share d 圖片姐
轉轉話題
轉轉話題

有冇巴絲淘過英式茶具?
阿媽之前講過話想要,我諗住母親節送

估唔到搞成咁

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞