召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike
見有巴打問開sim卡想搭單問
黎緊同兩老同親戚一齊去七日台灣,想一人一張sim卡,淘寶定鴨記買會抵啲?有冇巴絲買過可以推介 謝謝
有無人淘過日本SIM卡4G ?
黎緊5月中去 望下D價好似平過香港一半 但怕有伏
有無巴絲淘過有推介?

淘過幾次
無伏
通常買百度卡
40人仔有找

但如果去4日以下就wifi蛋會平少少

買過 35 人仔 重有1 個月到期 平好多
1.5GB 4G , 3G 無限 8天。 docomo 百度卡

速度如何?
share link ?

香港買啦
90蚊泰國神卡 日本 8日 4GB 真4G
平均35MB/s一秒
其後無限限速128kps

其他卡全部都有伏
黎緊同兩老同親戚一齊去七日台灣,想一人一張sim卡,淘寶定鴨記買會抵啲?有冇巴絲買過可以推介 謝謝

台灣落地先買 最撚抵
3日5日7日plan
真4G
落機禁區買 好快的
有冇巴絲有淘過switch配件

台灣落地先買 最撚抵
3日5日7日plan
真4G
落機禁區買 好快的

有冇電訊公司推薦 定我出返去開post問會好啲 如果有打擾到追post既巴絲唔好意思

台灣落地先買 最撚抵
3日5日7日plan
真4G
落機禁區買 好快的

有冇電訊公司推薦 定我出返去開post問會好啲 如果有打擾到追post既巴絲唔好意思

台灣大哥大
其實間間都ok
台灣D 4G 幾平幾快
有無人淘過日本SIM卡4G ?
黎緊5月中去 望下D價好似平過香港一半 但怕有伏
有無巴絲淘過有推介?

淘過幾次
無伏
通常買百度卡
40人仔有找

但如果去4日以下就wifi蛋會平少少

買過 35 人仔 重有1 個月到期 平好多
1.5GB 4G , 3G 無限 8天。 docomo 百度卡

速度如何?
share link ?

一般 , 早 晚 先會快 上到以MB 計 以上。,上年12月 大阪 中午 得 100~150KB. 不過夠 睇map, 乘換案內。
成日 share wifi hotpot 比人 whatsapp 傾電話都ok.
35人仔包郵算ok 啦。
一早知百度卡係慢,但達摩卡果時未有平卡。
我要求好低 ,但做到我想要幾野。
搭火車睇月台,轉 jr, 近鉄,阪急 靠佢好方便。收貨
有咩用淘氣值, 我有 870分。
呢到有人過千, 做咗超級會員

要400先拎到金幣

爆爽

台灣機場買算啦
1張500台幣7日無限data

台灣機場買算啦

為返都成百幾蚊港紙

堅4G wor

台灣機場買算啦

為返都成百幾蚊港紙

堅4G wor

我速度唔使好快,長輩都係要求上到whatsapp玩到手機game同入到馬會apps就ok
我個人就想快同多data啲,係香港一個月都係用6gb,2-3gb 7日應該點都夠用掛
如果係呢個情況下有冇數據卡好推薦
唔使打電話都ok

台灣機場買算啦

為返都成百幾蚊港紙

堅4G wor

機場買一定用到
同埋短期用7日500台幣無限4G其實算係咁

Between唔好買中華電信
一到打風落雨就會收得冇咁好
其實淘寶買鞋個啲千幾蚊對信唔信得過?
E.g. Ultra boost 個啲
有冇巴絲有淘過switch配件

你想淘軚盤果d?

俾得呢個價做乜唔香港買

俾得呢個價做乜唔香港買

去外國網買都心甘情願啲 淘寶咁多假貨

俾得呢個價做乜唔香港買

2.0 黑 係香港搵唔到啦我碼啦
有無絲打推介女裝厚底鞋(最好波鞋款)
伸手mode (已google)
有無支援快速充電既線 介紹? 大大話都買左十條八條
(3星s7edge 用)

我在淘寶全球發現了TOTU安卓數據線高速三星小米華爲加長通用2a快充手機充電線器vivo,一起來看!http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=531168334049&toSite=main
試下呢個

買咗 真係幾好用
有無巴絲淘過好著既birkenstock,想買黎粗著但唔想對野好快收皮

搵過舊登一係死link一係無link

估唔到呢間都係,佢仲有個咩「正版正貨承諾」

呢間好似好出名唔賣假野嫁喎

依間已經係全港信譽最好果幾間
估唔到搞成咁

想問有無發條id 係咪wechat黎

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真

仲有 2間都問過幾個鞋款既價錢 總店平d

有冇LINK呀?

同求link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞