召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike
想問邊到有小狗優惠勞?搵極都搵唔到

之前淘左個防潮箱放相機野 好平300幾港紙
香港買起碼800
呢個我見好高銷量 又係300到 用左幾日 希望唔會岀事
有冇巴打淘過手制?
USB頭用嚟打PC game
有冇巴打淘過手制?
USB頭用嚟打PC game

xbox個D 假手制
日本電動牙刷最後都無買 39.9, 成人版比人搶晒啦.
都係想買充電式. 見巴打買海爾. 都幾貴,
都係再諗其他牌子, 再報告.
又玩fake
呢個係咪循環來

你地會唔會同佢講價

唔會

一講就可以準備俾人block

買左啲花盆,泥同埋種子
爛左個,賣家退錢

香港買起碼800

冇用嫁
有冇男裝短褲推介 之前巴打推介果條落左架
[img]https://na.cx/i/C2v1t0N.jpg[img]
香港買起碼800

冇用嫁

之前見有巴打買過 但又唔見佢俾feedback
真係唔明點解淘寶搵唔到一啲類似MINiX 果啲USB-C Multiport Adapter
[img]https://na.cx/i/C2v1t0N.jpg[img]
香港買起碼800

冇用嫁

之前見有巴打買過 但又唔見佢俾feedback

體脂高就點做都冇可能見到腹肌
有冇男裝短褲推介 之前巴打推介果條落左架

係喔唔知點解突然落架
好彩買左

頂 有冇其他

你地會唔會同佢講價

唔會

你地會唔會同佢講價

唔會

你地會唔會同佢講價

唔會

買假鞋都咁撚貴
有冇運動耳機推介?
有冇人買過 onitsuka tiger ??
高彷個啲
日本電動牙刷最後都無買 39.9, 成人版比人搶晒啦.
都係想買充電式. 見巴打買海爾. 都幾貴,
都係再諗其他牌子, 再報告.

其實係香港買舊幾兩舊個D都OK架啦
始終放落個口
想問邊到有小狗優惠勞?搵極都搵唔到

跪求199小狗優惠劵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞