召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike
有user 成個post 都無join 過討論,一入黎就幫鞋鋪講說話

縮圖咁細都睇得出相差好遠

自己睇下個間距同鞋帶一扁一圓
冇話下圖一定係真 只係話間大陸舖一啲都唔高仿
見有人話想買嚟著先出聲到時出街實俾人笑到面黃

秒殺幅圖貼出嚟 就有人爭住出嚟話又係假 咁你地一早加入討論嘅人睇得出邊到假?

屌,出去開POST傾啦,呢個話題係呢到已經完左喇
未試過淘寶,
黎緊有d 學校用嘅野要係淘寶買,
大概二千蚊野,
睇完第一頁話支付寶免手續費,
我冇信用卡,
想問下係咪呢個方法係咪最好?
因為我唔清楚支付寶,pps,八逹通同信用卡分別嘅匯率
感謝

淘左呢d
抵屌

想問下個音箱質素如何
有性趣
未試過淘寶,
大概二千蚊野,
我冇信用卡,
感謝

pps,八逹通同信用卡要手續費
支付寶HK 唔駛
未試過淘寶,
大概二千蚊野,
我冇信用卡,
感謝

支付寶HK 唔駛

我就用開PPS
但同事就教我支付HK嘅原理係 當入100落户口
然後當我買50RMB嘅野 就會視乎當日匯率同我變成50幾HKD 就係我支付HK扣
好處係無手續費 岩嗎? 而且可以睇邊日匯率好先結賬

但問題係邊度睇呢個rate?
有user 成個post 都無join 過討論,一入黎就幫鞋鋪講說話

你做乜篤爆人

便攜榨汁機 近排好似幾興 到咗等陣拆

啱啱整咗香蕉牛奶 落咗成條香蕉 放得太多嘢佢會自動停摩打
呢款同其他唔同,有六塊刀片,好快就打好哂啲嘢唔錯
個杯身係玻璃嚟

求link

玻璃电动榨汁杯便携充电式家用迷你全自动多功能水果 辅食榨汁机 http://detail.tmall.com/item.htm?ut_sk=1.VxjA%2BSGRMfQDAA2sTYdKSbfQ_12500477_1493818896.Copy.detail&id=547289604676
未試過淘寶,
大概二千蚊野,
我冇信用卡,
感謝

支付寶HK 唔駛

八達通有好處 無信用卡入錢入去就得, 戶口都唔洗 .
依家好多學生都淘寶, 旺角中心賣衫都收咗幾間皮
觀塘裕民中心間順豐站, 貨越來越多堆到出舖. 越來越多人淘寶
追咗咁耐post,係時候要分享下啲包膠,好好彩買咁多次都未中過伏

個袋有冇lin

未試過淘寶,
大概二千蚊野,
我冇信用卡,
感謝

支付寶HK 唔駛

我就用開PPS
然後當我買50RMB嘅野 就會視乎當日匯率同我變成50幾HKD 就係我支付HK扣

入支付密碼時會show個rate, 唔好rate就唔入支付密碼等好至入
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/02/215108_8f38a38946c4c3042f4819ac5c2c86ea.jpg[/im]
淘左呢d
抵屌

想問下個音箱質素如何
有性趣

不過不失啦
呢個價錢算係咁

淘左呢d
抵屌

想問下個音箱質素如何
有性趣

我本身都諗住今日買
但岩岩集左d野落黎 要等下一轉
未試過淘寶,
大概二千蚊野,
我冇信用卡,
感謝

支付寶HK 唔駛

我就用開PPS

入支付密碼時會show個rate, 唔好rate就唔入支付密碼等好至入

如果淨係問一次既就唔好支付寶HK啦
買$2000咁多如果有 bea / boc icard 回贈抵好多

第二次買 對鞋都幾高汁 個底都夠厚
有無人淘過日本SIM卡4G ?
黎緊5月中去 望下D價好似平過香港一半 但怕有伏
有無巴絲淘過有推介?

第二次買 對鞋都幾高汁 個底都夠厚

刮唔刮腳?落雨會唔會好滑?
有無巴絲淘過有推介?

淘過幾次
無伏
通常買百度卡
40人仔有找

但如果去4日以下就wifi蛋會平少少
有無巴絲淘過有推介?

淘過幾次
無伏
通常買百度卡
40人仔有找

wifi蛋好麻煩 要連體嬰 想整張sim卡
百度卡係乜意思 ?
有無巴絲淘過有推介?

淘過幾次
無伏
通常買百度卡
40人仔有找

買過 35 人仔 重有1 個月到期 平好多
1.5GB 4G , 3G 無限 8天。 docomo 百度卡
有無巴絲淘過有推介?

淘過幾次
無伏
通常買百度卡
40人仔有找

買過 35 人仔 重有1 個月到期 平好多
1.5GB 4G , 3G 無限 8天。 docomo 百度卡

速度如何?
share link ?

依間已經係全港信譽最好果幾間
估唔到搞成咁

想問有無發條id 係咪wechat黎

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真

假鞋都好多種 好似boost底咁
都有分 最劣 (好假) , 接近真既有分東莞爆同巴斯夫
睇清楚問清楚先買
同埋發條好少款 仲有間幾好幾多款

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞