召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike
追咗咁耐post,係時候要分享下啲包膠,好好彩買咁多次都未中過伏

個袋有冇lin

多謝絲打! 我跟機買左個袋
用好折寶搵到5蚊優惠卷 再用一淘回返差唔多4蚊 好抵玩
淘左護膚品 幾好用

第一樣 手工皂 泡好細緻

有無link

唔該曬絲打

我估咖

睇中呢個
大家點睇個袋?有冇其他介紹

睇中呢個

求link
寄漏左件貨 客服又唔理
可以點

好似唔錯 帽架
寄漏左件貨 客服又唔理
可以點

淘寶介入
lm

睇中呢個

求link

【旅行收纳袋洗漱包化妆包男女防水洗浴包出差便携式洗簌包旅游用品】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.ThJkOo?cv=Mi3uZG587EE&sm=320c28,或复制这条信息¥Mi3uZG587EE¥后打开👉手机淘宝👈

有冇其他介紹
寄漏左件貨 客服又唔理
可以點

客服唔理,按退款退件貨,賣家都唔理,夠時間就自動退
【ManicPanic漂发剂头发漂粉褪色改色脱色膏染发彩色美国进口特卖】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.ThwWLo?cv=HBCtZG5nStq&sm=ce0698,或复制这条信息¥HBCtZG5nStq¥后打开👉手机淘宝👈

想淘漂頭野自己搞,點睇?
有冇巴絲試過

加濕器

香港濕到咁都要加濕
寄漏左件貨 客服又唔理
可以點

佢地推黎推去, 我禁退款就得?
賣家叫我搵客服
我搵客服叫我搵中轉
我又搵唔到中轉果邊
淨係留個大陸電話比我

用秀譯 留左076922110440 呢個電話

點先搵到中轉倉
有無運動耳機推介?

加濕器

香港濕到咁都要加濕

幫屋企人買 用黎放係種種子個架
【ManicPanic漂发剂头发漂粉褪色改色脱色膏染发彩色美国进口特卖】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.ThwWLo?cv=HBCtZG5nStq&sm=ce0698,或复制这条信息¥HBCtZG5nStq¥后打开👉手机淘宝👈

有冇巴絲試過

香港有代購架 好似平啲
Search 韓國連線
有冇d 型既簽名筆好推介
試用左小狗 吸左成張床 有塵但唔算極多

有冇巴絲試過

香港有代購架 好似平啲
Search 韓國連線

屌記錯 google啦
寄漏左件貨 客服又唔理
可以點

佢地推黎推去, 我禁退款就得?
賣家叫我搵客服
我搵客服叫我搵中轉
我又搵唔到中轉果邊
淨係留個大陸電話比我

用秀譯 留左076922110440 呢個電話

點先搵到中轉倉

淘寶中轉個集運倉客服 你去返你合併快遞個選項
準備合併郵件個頁面
最底有旺旺客服公仔 我用iPad 先有真人回覆
試過網頁版的客服係自動回覆 無用
手機版唔知
有冇輕身全自動遮推介
包個靚膠

淘咗呢舊野俾屋企啲主人磨爪
39蚊人仔 用埋一淘返4蚊
一拆開除咗好大陣臭味外都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞