召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike
又慳左十幾蚊
有無巴絲淘過vr眼鏡
想淘個黎玩下

睇評價差到仆街,本身都想買
幾十蚊點做到PS4 質素

之前呢到好多人買咗. ........我都買咗個.
放係一邊.....無咩用. 就算有VR 源, 依家重多咗 VR APPS
但都無動力去睇, 其實一個淘咗無用幾野
想問下啲隱藏券係邊度搵翻黎?
睇上個post,見到有人講過愛你折qq群
但個群主拒絕左我申請
係咪要講啲咩暗號先入得?

Download個手機app: 粉丝福利购
我見qq群d券佢都有
但個群主拒絕左我申請

明明買左好多野,但個分不升反跌,點解

要比埋有相既評論
有無巴絲淘過vr眼鏡
想淘個黎玩下

放係一邊.....無咩用. 就算有VR 源, 依家重多咗 VR APPS

可唔可以擺低條link
想過下癮
有無巴絲淘過vr眼鏡
想淘個黎玩下

可唔可以擺低條link
想過下癮

無留意好耐啦. 依家有新款..買新款.
你搵吓又係果堆牌子. 暴風魔鏡, 小宅 ,shinecon
買中價位玩吓啦. 呢到巴到話, 最緊要有片源, 睇到賣家有無提供LINK 你下載.
一係 下載 VR APP 都有排你睇.
IOS 用開 3D播播, 橙子 VR , VR 熱播 , UTOVR, VRPlyaer , Homido Player.
有無巴絲淘過vr眼鏡
想淘個黎玩下

可唔可以擺低條link
想過下癮

無留意好耐啦. 依家有新款..買新款.
你搵吓又係果堆牌子. 暴風魔鏡, 小宅 ,shinecon
買中價位玩吓啦. 呢到巴到話, 最緊要有片源, 睇到賣家有無提供LINK 你下載.
一係 下載 VR APP 都有排你睇.
IOS 用開 3D播播, 橙子 VR , VR 熱播 , UTOVR, VRPlyaer , Homido Player.

唔該晒巴打
淘PS4 下载版GAME,$100樓下都有交易
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.115.Msjjkv&id=538830427331&ns=1&abbucket=4#detail

隋時BAM機,唔怕死就買啦
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/02/223848_ad6b59ebedc69b2afa0d0b31e7d13db3.jpg[img]

要比埋有相既評論

其實個分有咩用?

但個群主拒絕左我申請

呢個係咩群?
但個群主拒絕左我申請

Download個手機app: 粉丝福利购
我見qq群d券佢都有

唔該哂!我搵下先
但個群主拒絕左我申請

呢個係咩群?

睇字
有咩用淘氣值, 我有 870分。
呢到有人過千, 做咗超級會員

要400先拎到金幣

明白, 要 400分以上先有一個基本寶箱, 基本容量,
但我有 3000幾個金幣, 但個箱得第二級箱得 168容量
唔係好明佢點運作.
但新金幣系統 買完野比錢 , 成功交易 直接到寶箱幾方便.
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/02/223848_ad6b59ebedc69b2afa0d0b31e7d13db3.jpg[img][/url]

要比埋有相既評論

其實個分有咩用?

無用既我覺得
但個群主拒絕左我申請

要400先拎到金幣

唔係好明佢點運作.

3000幾係戶口的金幣,買完野比錢 , 成功交易,金幣係入寶箱,未入戶口,個箱滿左(168個),成功交易都唔再拎到金幣,你要開左個箱,金幣會入戶口,個箱金幣數變番零,成功交易不至有金幣

要400先拎到金幣

唔係好明佢點運作.

3000幾係戶口的金幣,買完野比錢 , 成功交易,金幣係入寶箱,未入戶口,個箱滿左(168個),成功交易都唔再拎到金幣,你要開左個箱,金幣會入戶口,個箱金幣數變番零,成功交易至有金幣
想問下iphone點用pps比錢
App佢就彈我去支付寶
網頁版用chrome成日load唔到

電話無得用pps 俾錢

要400先拎到金幣

唔係好明佢點運作.

3000幾係戶口的金幣,買完野比錢 , 成功交易,金幣係入寶箱,未入戶口,個箱滿左(168個),成功交易都唔再拎到金幣,你要開左個箱,金幣會入戶口,個箱金幣數變番零,成功交易不至有金幣

THX
小狗包膠
想問下iphone點用pps比錢
App佢就彈我去支付寶
網頁版用chrome成日load唔到

網頁版用 Puffin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞