召喚熱愛淘寶的親[16]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
21 Like 14 Dislike
上面 ithinkso 個包囊我都想買, 但果幾隻款無水樽位. 放棄.

係咪同呢隻差唔多 但呢幾平好多喎
上面 ithinkso 個包囊我都想買, 但果幾隻款無水樽位. 放棄.

係咪同呢隻差唔多 但呢幾平好多喎

唔同牌子, 唔同料. 又有高仿.
反而想買 多功能包, 淘寶反而無得款. kickstarter prvke 21 果類.

同一時間又會有咁多初代限量白色yeeze

估唔到呢間都係,佢仲有個咩「正版正貨承諾」

呢間好似好出名唔賣假野嫁喎

依間已經係全港信譽最好果幾間
估唔到搞成咁

想問有無發條id 係咪wechat黎

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真

假鞋都好多種 好似boost底咁
都有分 最劣 (好假) , 接近真既有分東莞爆同巴斯夫
睇清楚問清楚先買
同埋發條好少款 仲有間幾好幾多款
黎緊去秦國想淘副有度數既太陽眼鏡 求推介
黎緊去秦國想淘副有度數既太陽眼鏡 求推介

太陽眼鏡如果防唔到uv會戴壞眼,係衰過唔戴(讀bio應該明)。小心啲呀,見到淘寶有啲10蚊內話防uv

呢間好似好出名唔賣假野嫁喎

依間已經係全港信譽最好果幾間
估唔到搞成咁

想問有無發條id 係咪wechat黎

感激
巴打有無試過掂唔掂

nikeft我見佢淘寶月銷得8
我係另一間叫總店既淘左對 月銷4萬幾
送到黎睇下係咪咁真

假鞋都好多種 好似boost底咁
都有分 最劣 (好假) , 接近真既有分東莞爆同巴斯夫
睇清楚問清楚先買
同埋發條好少款 仲有間幾好幾多款

lm
大家有冇印象有樣產品係一碌伸縮柱
用黎喺街坐嘅
類似T字型嘅
喺tb應該點search

排隊神器 
轉轉話題

咁撚重 點踩

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.5-c.w4002-15301097892.33.dPFqzr&id=532926474834

睇d評價都ok wo!
不過香港應該要有電單車牌先唔會犯法‥‥真係好落後
轉轉話題

咁撚重 點踩

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.5-c.w4002-15301097892.33.dPFqzr&id=532926474834

睇d評價都ok wo!
不過香港應該要有電單車牌先唔會犯法‥‥真係好落後

有電單車牌都唔得,人有牌,但呢d車應該出唔到行車証,香港
大家有冇印象有樣產品係一碌伸縮柱
用黎喺街坐嘅
類似T字型嘅
喺tb應該點search

排隊神器 

便攜榨汁機 近排好似幾興 到咗等陣拆

啱啱整咗香蕉牛奶 落咗成條香蕉 放得太多嘢佢會自動停摩打
呢款同其他唔同,有六塊刀片,好快就打好哂啲嘢唔錯
個杯身係玻璃嚟

求link
我想問一淘有無上限?
如果我有6萬幾個集分寶
咁我淨喺買100蚊野 我咪可以抵晒?唔洗比錢?

可以抵晒佢嫁
早排我先FREE左條綠聯網線
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗

我岩岩洗左

個面鋼芯就沖水
但入面果個好似係filter paper 沖完水唔知仲用唔用得

之前問過小狗 佢話唔洗用水洗 拍走d塵就得
除非太污糟
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗

我岩岩洗左

個面鋼芯就沖水
但入面果個好似係filter paper 沖完水唔知仲用唔用得

除非太污糟

有替芯既 又唔怕 鋼芯唔怕水
小狗包膠

入面個芯好多唔用得水洗

我岩岩洗左

個面鋼芯就沖水

除非太污糟

有替芯既 又唔怕 鋼芯唔怕水

韓夫人個隻紙filter點算?
有user 成個post 都無join 過討論,一入黎就幫鞋鋪講說話

縮圖咁細都睇得出相差好遠

自己睇下個間距同鞋帶一扁一圓
冇話下圖一定係真 只係話間大陸舖一啲都唔高仿
見有人話想買嚟著先出聲到時出街實俾人笑到面黃

秒殺幅圖貼出嚟 就有人爭住出嚟話又係假 咁你地一早加入討論嘅人睇得出邊到假?
有user 成個post 都無join 過討論,一入黎就幫鞋鋪講說話

縮圖咁細都睇得出相差好遠

自己睇下個間距同鞋帶一扁一圓
冇話下圖一定係真 只係話間大陸舖一啲都唔高仿
見有人話想買嚟著先出聲到時出街實俾人笑到面黃

秒殺幅圖貼出嚟 就有人爭住出嚟話又係假 咁你地一早加入討論嘅人睇得出邊到假?

Okok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞