★支那好治癒gif貼圖區!(9)

5001 回覆
1142 Like 100 Dislike
好驚啊
呢班老蝗真係一刀一個都冇所謂
一早就要block啦,仲打咁多字覆佢地,入來睇圖先係重點囉
收皮啦支那賤種
睇你地死真係好撚開心呀
收皮啦支那賤種
睇你地死真係好撚開心呀
咁得喇唔再係我屈你,我錯。 U grad + 有牌 都表明講到理人士, 可能你生活好大壓力會下下想咀咒人死
諗野睇開d , 唔好一味欠打欠殺, 世界好大, 死哂你僧嘅人, 社會都未必會跟住你行, 做到你想要結果. 社會就係要有不同聲音, 唔係滅聲.
警係錯到PK , 但係機制下, 你只好無奈同靠投票買個機會. 你殺哂佢地唔通就解決到個機制失效咩
又一隻小蝗蟲
Ching 係咪建設民主中國d friend
我一個人做唔到,無咁大/無影響
但會等, 到時我都可能/應該死咗, 但無緊要, 我又唔係要急嗰個, 我睇唔到, 唔代表100 年後唔得 我未必要呢刻就要享受/ 感受到, 有日你嘅後代有個機會未得 從來你嘅人生都係買機會, 無理係你想就要必然發生去成就
831 係仆街,我無唔認,但一個係機制已失效,解決方式係改班子,一個係要敵人全死去解決你心頭之恨去解決你情緒 你明未
撐乜警, 上年係外國都有返黎做自己要做嘅事. 唔通我又話你屌黃,一直講緊人性,你就話有狗唔死就係撐警。 大佬,全世界你憎嘅人死哂,你就會開心,你就獨得全世界咩
原來係華夏子孫

蒙古人係咪係祖先
黑警一定係死全家
定律黎
死中囯人講下好說話先

打!打撚死D下一代!
好似香港驚賊咁勇!摩摩大!
又再幫死中囯人講下好說話先

中囯人真係威
唔夠人打就打動物

中囯又贏
理D死中囯人做咩
講野仲衰過閪門梓
咪益佢次次有RMB0.5
死神來了係中國拍 分分鐘可以拍到100集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞