★支那好治癒gif貼圖區!(9)

5001 回覆
1142 Like 100 Dislike
你要用差佬方式講 咁你未去投訴個位差人 之後你會話投訴無門 咁你應該投訴佢哋個管理人,搵負責人, 只係今日機制下做唔到,你要屌林鄭你無做錯到
我都好想佢地有應有懲罰,但唔係意外睇人死,之後覺得開心咗。真係仇恨支配咗你人生
每次見到都想大叫rider kick
投票都共碟 全世界要人跟你投票方式/候選人先係討好你 跟你方式做事 先係你歡喜 咁世界得一種語言 一種人類就得喇
pin this
你自己要將人死先舒發到你情緒 證明你人生重負擔咗好耐
意外死嘅人 你要好高興 你未當我五毛 我就唔會咁賤 有人死衝去拍手
喂 垃圾 你冚家剷死尻哂就唔撚爭在你自己跳樓落埋去搵你老母啦 快撚啲跳樓
Don't reply
黃埔有個阿婆坐喺輪椅到流晒血
https://lih.kg/ojhLvFX
#329 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
rider kick!!!

ride turbo kick~~~
太空戰士,一飛衝天!
rider
我覺得係同一個人 本衫得白衫人 但連頭連肋骨扯分咗出嚟
我邊有撐賤賊 我勁反對wor
只係你習慣一竹竿打一船人 以一個人定性所有人都係犯人 之後有人死 你可以自然地笑 我真係接受唔到
我投Biden 係希望民主黨有機會replace 共和黨啫 因為我自己住落唔覺得共和黨有改善到生活 你民主社會就係有自由投票 覺得無幫助就換一換 可能會衰過以前 無人知將來會點 我都係搏一搏 四年後唔得我會投返共和黨 民主社會就係俾你有得換呀嘛 你響往個機制就應該尊重個機制
都係似兩個人 左邊似有頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞