★支那好治癒gif貼圖區!(9)

5001 回覆
1142 Like 100 Dislike
大霧到咁
烈火戰車
重型機器篇真係無得輸,完全睇到部機器力的表現
夾硬當個人係材料既一部份咁繼續運行跟住個人慢慢調整到可以同部機器同步
交通意外篇就勝在速度既表現
每一個撞擊都係好似日本武士揮刀既一瞬間咁流暢但係個分別就在於電單車篇仲可以見到完全放煙花咁既電單車零件同埋永遠都會連埋個頭一齊碎既頭盔
日常篇就創作力量和幻想會嚇你一跳
永遠都可以做到最莫名其妙既重刷限制到佢地既只有我地既想像力個人係好似比人禁掣DELETE咁上一刻風平浪靜,下一刻魂歸天國
爆炸篇就係鍾意佢既毀滅性,可惜有D爆完之後成個畫面都係煙
但係完全可以睇得出,如果人係爆炸中心點既話,係會點同個環境互動到成個人係天空到飛又有,直接變焦屍又有而且通常都係一HIT就無曬反應,好乾淨俐落

多謝哂咁多位巴打搵圖
尾二果幅爆乜鳩可以咁勁,成支火箭咁
工廠系列
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2021/01/04/235237_291149e97533073f1560315c9d3fe15f.gif

果啲壓力容器真喺好睇
諗起早幾年都有單上安全堂試用滅火筒爆咗死埋
我記得仲有人話呢啲罐好安全,有止回閥
但出親事都要當佢有問題先啦下話
封城死老母 時間剛剛好 小粉紅哭了
https://lih.kg/2353629
以前或者會同情佢
依家 你全家比公安先姦後殺
都唔抵可憐
上海製Tesla出過好多次事啦
無啦啦reboot,鎖車,無踏油都行,不過Tesla唔畀報出黎
尾2果張勁過拍戲
好似太陽咁溫暖~

第二張絕對荷李活級數

北面又黎料,軍隊入城封城囉
最尾架巴士冇brake嘅
2, 3 都陳木勝級數
4 係死神渣白車來了
1 就王晶啦
好卡通
第二張以為睇緊職業特工隊
工廠系列

首抽

食飽先抽

想抽抽唔到

防疫防到上腦,實際數字你自己諗下
日日都追post

"汽車加價不敢拉橫幅,房屋暴漲不敢拉橫幅,汽油漲價不敢拉橫幅,延遲退你休不敢拉橫幅,計劃生育強行墮胎你老婆胎不敢拉橫幅,挖你家租墳強拆你祖屋不敢拉橫幅。

人地減價你就義憤填膺?
全世界除左呢度,其他地方都長不出係自己狗窩吠的賤骨頭。"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞