★支那好治癒gif貼圖區!(9)

5001 回覆
1142 Like 100 Dislike
再睇多次張圖啦,啲煙係個人到出嚟㗎

同埋,咁都叫惡
睇唔明問下姐,然後會員佐倉双葉一覆就話人好撚醒,好聲好氣答返人觸電好難?
唔好映衰個角色啦,屌你老母死毒撚
我冇話過觸電係錯,但唔該你睇返上面你兩個點覆返人先

你地咁嘅口氣仲想人好聲好氣應返你話我唔識真係好撚柒咁樣?

好聲好氣咪俾你兩個垃圾恰囉,有冇人上連登會咁好老脾呀
咁關我乜事
你quote我就梗係我覆你㗎啦
做乜事睇玻璃心既治療圖睇到自己都變埋玻璃心
對網上世界既言論態度咁認真執著做乜
係未要斟茶遞水係耳邊呵住你去睇

笑左
基本禮貌姐,如果正正常常答人問題都叫呵住人,咁你平時係唔係日日都呵住你老細?

我到呢一刻都唔明唔知幅圖做緊乜然後留言問有咩問題
咁有時啲cam唔會影到咁全面...
把口唔好快過個腦,希望你都學到野
真喺會少啲無謂爭執,唔知唔明無所謂
但你話一齊中毒俾人笑都無可厚非
當學野,下次問問題咪醒少少

BTW 呢幾日好凍,唔知有無啲雪條人棍睇呢?
唔識咪唔會聯想到正確答案,就算俾我諗多一個鐘我都唔會諗到
咁都要話口快過腦我都無話可說
學你自己咁講 //有冇人上連登會咁好老脾呀//
等我又試下估唔中先

第二張圖做乜?大家一齊抽筋暈咗?
正呀haha

.....

好想知第3單條友之後有冇影到?
我想睇下佢個頭
見晒血果啲相多數唔會報出黎
不如問返自己,係唔係知道呢d光怪陸離嘅死法就好有優越感?

我問得就梗係唔介意有人否定我
但唔係答yes or no, 九唔搭八話人好撚醒咁即係咩意思姐,抵俾人屌老母架啦
★支那好治癒gif貼圖區!(9)
https://lih.kg/riwtytX
明知噴水架車會向前仲噴咁多下
都幾有實驗精神
好快變科學強国
水力發電
我都正想講
條友擺明就想睇下繼續噴會點
睇佢地既日常生活真係好好笑
多謝分享
有幾張你貼左我唔重覆貼
抽漏一隻系列

支國乜都爆系列

練手力

洩露國家機密

唔試就打到你試

發大財
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞