★支那好治癒gif貼圖區!(9)

5001 回覆
1142 Like 100 Dislike
白灼鮮jer
老屈 周同學死我完全無拍過手 會傷心
你覺得你憎嘅仼何人意外死就要高興 咁你有你做法 我都費時再評論 唔同思想背景。
鬼国車啲車係咪冇煞車
人又冷血
見到意外掂行掂過
港共快啲引哂入香港
你接受唔到 只係因為你垃圾 廢柴 無撚用
老貓再世終於出山啦
係咪劇照嚟
以為拍緊LOST
即係同一個講法 一定要死先解決到你思想上需要 解決到你情緒 咁無計 我無打算要人死解決事情 每個人都想解決係件事唔係個人
如果佢做錯 我最多希望佢有法律上懲罰 宜家無唔代表永遠都無懲罰 只係時候未到 但你要人意外死 拍哂手掌咁 我做唔到 你可以繼續笑
咁就可以睇晒成條片
睇到由唔開心變開心
角度好正
死左都要bean C
香港多得你唔少
當年入連登就係為左依個post
同Tesla Space X 爭一日之長短

利害我的國
終於有新既支那人死
其實係因為大家都知無任何實質既野可以做到,咁精神上又唔服氣就會出現呢啲行為,其實作為發洩並無大礙。

難道黑警真係會因為二百萬人一齊嗌死全家就成真咩?唔會囉。但係咪連用咒罵去舒解情緒都唔得呢?

BTW,我覺真係有大事發生時(是但一邊完全當權),樓主絕對係第一批比人拎出黎祭旗既左膠。
有報應嘅話天滅中共左唔知幾多年啦屌你老母
事實上根本就係中囯人完全冇安全駕駛心態,一切意外都係咎由自取
意内
真心無野做到 我都好無助 對成個機制灰心
但未去到要咀咒 curse爆所有人 包括佢親朋戚友 先叫舒發到自己意願意慾
雖然講一講唔會成真 但我覺得向呢方面咁諗 有朝一日會迫自己衝向黑暗面 會變得好冷漠 社會有多個人係咁就玩完 會變到勁自私殘酷
當然上面要咁習慣 我都無可能再講乜 未俾人話五毛 之後見住屋企人住緊嘅城市有一班想睇人死而覺得開心嘅人存在係幾恐怖
身邊即使有人得罪過你 但唔係要報仇先會解決到件事
邊撚個再話唔好咁黑心呀,同情體諒下支國人呀果類,一律當1毛即block處理

如果係打毛都算,左膠幫敵人果類我咒下一張係貼你全家兼下世做支國人
咁係你既人生好好彩,未試過受到實在既傷害👍🏻難得有你呢股咁純真既清泉,香港實在一片光明,唔推你做特首真係哂曬。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞