★支那好治癒gif貼圖區!(9)

5001 回覆
1142 Like 100 Dislike
跌左落去大家都好冷靜
估到
中囯人有兩樣野冇
(其實好撚多野都冇)
同理心
同情心

中囯人係完全唔值得可憐
我期待大規模排支殺中囯人運動發生
好撚發架。又養少隻支那狗,又可以昆保險,賺哂
屌真係睇到大笑出嚟
班支那狗消失既方法真係層出不窮
唔知支那一年報幾多意外死亡數字?支那狗唔計架應該,狗嚟啫
想睇番痴線佬斬個人後腦幾十下, THEN 再正面斬佢脛三下, 揾唔番GIF之前有人POST
好好, 太煩唔好攪啊
嚟緊應該冇咩近鏡貼,因為好難搵圖支共河蟹哂

上面有巴打貼咗支那豬覆卓,我都要貼支那牛報仇

阿叔幾淡定,仲擔住飛煙

我要報牛

跟住落嚟要睇埋支那人既騰空力

唔怪得支那人奧運拎到咁多牌

懷仔做咩上咗人架車

仲要唔畀懷仔落返車

再睇埋火燒支那人啦好嗎
首先嚟啲Rare級燒傷

笑得幾開心喎

Medium rare 至Medium 啦喂

豪火球術

Well Done級

燶鳩哂級
BBQ 系列
烈火戰車
巴打d caption好有心機
個大媽被撞果下睇到佢噴晒血飛上半空個畫面真係好正

懷仔做咩上咗人架車

仲要唔畀懷仔落返車

銀昆高速上白色小車雨中狂飆30公里 引擎蓋上還頂著個人
2020年09月07日08:55 來源:封面新聞

原標題:封面新聞記者 易木
9月6日,一名男子被頂在汽車引擎蓋上在銀昆高速公路上狂奔的視頻引發網絡熱議。網傳視頻中稱事件因一起追尾事故引發。而封面新聞記者通過多方瞭解後發現,該事件或另有隱情。

據瞭解,事發地在銀昆高速郵亭-大安段(重慶大足-永川境內),男子被頂在引擎蓋上疾馳了30公里左右,最後被巡邏車攔下。因涉及危害公共安全,案件已由重慶市大足區公安局郵亭派出所處理。

封面新聞記者從知情人士處瞭解到,兩段視頻中,其中一段視頻裡從後車進行拍攝的人員,與前車引擎蓋上的男子是朋友,事發原因並不是他所說的追尾﹔而另一段視頻裡指揮車輛駕駛並說話的女子是被頂車上男子的前妻。該知情人士表示,事發原因應該是男子與前妻存在經濟或情感糾紛

隨後,封面新聞記者從重慶大足警方瞭解到,該案件正在調查處理當中,對於事件具體原因,警方將第一時間對社會進行通報。對於此事件的進展,封面新聞將繼續予以關注。(封面新聞記者 易木)
好似打機啲燒著效果咁
"結束 1折"
G持
嚟緊應該冇咩近鏡貼,因為好難搵圖支共河蟹哂

上面有巴打貼咗支那豬覆卓,我都要貼支那牛報仇
.............

實在太精彩
聽左成日新聞
好想支那人死

宜家見到巴打分哂熟成級數
("熟成"我應該冇用錯字丫)
真係完美得可怕
睇到我太快樂如何招架
對支那人殘忍先好嘛

BTW

哩張好鬼港產片FEEL
西遊記
以圖搜尋話係立陶宛喎
左上右落喎
唔燒傷都踩鳩傷,個個公安都冇滅火筒就學吓香港啲黑警啦
懷仔好勁,30公里都唔跌
各位睇得過癮就得咁精彩都要靠支那人落力演出

時空夾擊都無咁準

橫跨4條行車線,佢好似揀中一架白色車
再重全身抽卡嘅力量向前走
直情喺白色車就到時先衝出去一樣

打工都係得2000人仔,不如幫你入土為安啦

入醫院咪無得首抽?等我幫下你啦

又到claim保險既季節,中山黃圃鎮大雁工業區

國企又再圈地,樓價gogogo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞