信用卡討論區(99)上個post好靜

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
上個禮拜申請咗citi rewards 交齊文件
但依幾日收到個email話我未交齊文件
咁我諗住上去補返啦 但一入返個申請編號又無話我缺喎
今日又收到email但個情況一樣
想打電話上去問又無人聽

趕住買iphone點算好
我都係咁,交咗就得,如果有漏CS 會打俾你
上星期四apply 左hsbc visa signature
但我月入差一千蚊到,唔知佢批唔批,我打上客服佢照叫我入紙,係其他收入到鳩填就得.做正苦工會唔會易批少少?我想係瘋澤買電視

今日又入紙apply 張大貓紅卡
我估呢張應該批掛?我想賺佢apple pay 800 出iPhone ,但聽巴打們講淨係去到月尾唔知趕唔趕到呢?
寄都分分鐘唔止3日啦
想問黎緊可能要買金,5萬咁...有無卡迎新好賺下?thanks!
hsbc visa學生金卡
張卡成鳩日都買唔到野入app store驗證到 課金嗰陣又reject咗買其他野 uber eats嗌外賣都唔得
肯定夠信用額 有冇人有類似問題
迎新計碌個下嗎?
咪試下打上去同客服講叫佢換卡俾你
有時會出兩倍換,例如淘寶,近期有3
不過我多數就咁找卡數算,冇咁多限制
現金卷好似有時47分換50蚊
其實冇話特別抵
年資多的話可以43RC換現金券
之前有dyson風筒
迎新計嘅話你收到卡開始計兩個月碌夠8000
一定有
而apple pay5%就應該趕唔切啦
Treecard - 木製離岸Debit Card
https://lih.kg/2260729
想問下大貓學生卡
頭60日要簽$2000
有無巴打試過用apple pay 增落八達通計唔計
渣打SC card通常幾時會收到迎新回贈?
大貓可以就咁過數去SC 信用卡?
你自己唔該自己去轉賬睇下有咩選項揀
睇條款,有就有,冇就冇
Thx bro
就係睇左
條款無講
正路Apple pay 都係當消費
但又屬電子錢包
先走上嚟問
你真係發雞盲
Ctrl-F 八達通就搵到答案啦
你兩張卡同一期申請
你淨係食到一次迎新
食唔到迎舊
都唔明點解啲人成日問網上app當賬單咁交咪得,唔得咪用pps,十萬九千幾個方法,自己試都唔試就做伸手黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞