公務員2017年加薪

597 回覆
16 Like 39 Dislike
比標題呃左入黎…以為宣布左
公墓完正 死乞衣

唔好搞事

年年講加人工總有d牛鬼蛇神撲出黎
我唔加你估商界又加唔加呢
大把企業望住政府個數 我唔加你都唔會好過

我寧願攬炒都唔畀你班仆*有人工加
今年又無pt跳,寄望salary adjustment多少少

已MAX人士
公墓完正 死乞衣

唔好搞事

你呢啲on9唔死冇撚用
成日喺度幻想
結果我哋咪又係有人工加

講得出攬炒嗰班人一係未做過野一係搵返萬零蚊既工加幾%同唔加一樣
公墓完正 死乞衣

唔好搞事

你呢啲on9唔死冇撚用
成日喺度幻想
結果我哋咪又係有人工加

你班垃圾食屎啦*你老母
公墓完正 死乞衣

唔好搞事

你呢啲on9唔死冇撚用
成日喺度幻想
結果我哋咪又係有人工加

你班垃圾食屎啦*你老母

on9仔

你班垃圾公務員一啲貢獻都冇返去食屎呀
上年都四點幾 今年上五
公務員加咁多做咩

唔加高D 你D私人西工老細未一樣加少D人工俾你

佢應該係小朋友未做過長工

連登好多中學雞
一係就典型魚旦論香港人
今年又無pt跳,寄望salary adjustment多少少

已MAX人士

前輩

你呢啲on9唔死冇撚用
成日喺度幻想
結果我哋咪又係有人工加

你班垃圾食屎啦*你老母

on9仔

咁你有咩貢獻?

返工講貢獻我唔好去做甘地二世

唔好搞事

你呢啲on9唔死冇撚用
成日喺度幻想
結果我哋咪又係有人工加

你班垃圾食屎啦*你老母

on9仔

on9仔
你自己考唔到公務員關人撚事

叻既一定唔留政府搵食 留得係政府都係想安穩

利申: 已有offer 考慮緊 因為自己唔叻
出黎做野講貢獻 我屌
想問講貢獻果d貢獻左gdp幾多%

已MAX人士

前輩

定係佢畀人寫到要停point 今年無 下年有

唔好搞事

你呢啲on9唔死冇撚用
成日喺度幻想
結果我哋咪又係有人工加

你班垃圾食屎啦*你老母

on9仔

on9仔
你自己考唔到公務員關人撚事

叻既一定唔留政府搵食 留得係政府都係想安穩

利申: 已有offer 考慮緊 因為自己唔叻

考到一定係叻 只係求安穩
如果唔叻 點考到

已MAX人士

前輩

定係佢畀人寫到要停point 今年無 下年有

講又字 定唔係第一次俾人停point
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞