「矛盾大對決」David 哥同勇武流亡手足,連登仔會揀邊邊

425 回覆
83 Like 725 Dislike
現今抗爭唯一可行方法= 上TWITTER 抗爭
現實就係有部分被人拉過或者流亡咗嘅以為自己比其他人嘅付出同犧牲更大而周圍屌人
我識都唔少 以為自己睇得好透經歷過其他人冇經歷過嘅就屌人你哋做咩都冇用 你哋做嘅嘢冇意義
成鳩日有活動就話你係咪唔出 對唔對得住其他手足呢啲情緒勒索
好啦出咗去唔走就話人哋送頭
一係就話又俾人拉會保䆁唔到不了 之後喺ig求其share一張文宣之後加句自行判斷就算

話時話呢個一個人的流亡生活都柒咗好多次
剩係之前大圍斬人打劫個單嘢佢屌鳩所有人話剩係識睇唔幫手 又話咩對香港人好失望
咁當然俾人圍屌啦有啲channel都forward咗佢啲message最後都del咗
知自己柒咗仲死兜話點解唔幫手但係了解大家有咁嘅反應
最後仲要加多句發悔氣話講句嘢都俾人屌

基本上呢單野之後我都好少再開tg
太多呢啲情緒勒索嘅言論成日出啲得我啱你哋錯哂嘅諗法仲要人哋跟佢唔跟佢就係垃圾就係冇用
除咗分化同捉鬼之外呢啲所謂老兵都可以算係一種社運毒瘤
唔係用你嘅經驗去改善人哋嘅錯而係要人一定跟你個套
做返港豬仲開心
依你邏輯咁所有示威者不論和勇都應該抵屌

你屌佢人品就屌人品,同佢行動冇關嘅你屌佢個行動做乜?

一個人對老婆唔好唔代表對仔女一樣唔好。
香港有咁多你呢啲人,場運動只會停滯不前。
政治唔係當自己係正義就贏
一開始又話兄弟爬山 各有各做
自己認為貢獻到嘅 認為係啱嘅就去做
亦唔會理其他人做咩
只要大家信念一致

我想問你依家係咪搬龍門

定當「手足」condom? 有國際線就可以割
咁你咪講下 線上線下點樣一樣法囉
佢係度睇報紙你又吹到佢漲咩
啲勇武代言人批鬥好勁
叫條友執柒咗佢啦

唔好上黎宣傳

翻去做熱狗 咪撚獻世
民國革命領袖 孫中山

香港革命領袖 白卡佬
on鳩就收嗲啦
兄弟爬山,無人知做咩先成功,但唔做一定失敗
你連佢邊度錯你都唔講啦
佢錯一樣你就將佢所有野全部否定,真係多得你地呢啲勇武代言人支撐成個運動
是其是,非其非
駁撚到先算啦,勇武代言人
問題係而家抗爭得番白卡仔出力
搞條撚咩面對現實得唔得呀
梁天琦講過咩?佢叫大家做返自己認為正確嘅事。你覺得勇武有用,冇問題,你去做;你覺得和理非有用,冇問題,你去做。
你覺得david嘅嘢冇用,咪直接無視佢,自己做返覺得有用嘅事囉
我幾時講過David個套點成功 邊句話撐David
我剩係針對流亡手足個套有問題
剩係copy and paste個幾句嘢代表可以收人皮?
驗下眼先好冇

講真呢個David我真係冇點留意佢
你唔copy and paste我真係唔知佢做過咩
好心你就唔好好似幫黃屍泛粉咁諗非黃即藍
屌流亡手足即係撐David
乖 去驗下腦先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞