「矛盾大對決」David 哥同勇武流亡手足,連登仔會揀邊邊

425 回覆
83 Like 725 Dislike
心態正確
你同正評你啲生滋賤種狗幾撚時死?
班流亡手足拋棄我哋 唔明點解要撐
Why not 煲?無諗過行出黎都會比人屌人地出黎你都屌,套用返去外國就會覺得好on9
呢個post 引晒好多pr 5毛狗 根本兩邊各有各做
同埋David得一個人 又代表晒我地全部人咩 我明流亡手足嬲咩 但唔好成個怨婦咁屌 只會令人覺得佢小學雞 唔成熟 好似成年前香港人夠知和平示威冇用 咪又係和勇一齊出黎行
正視聽
屌黃店人血 和理非左膠乜乜乜之前
請先屌死黑狗同中共
五毛常用分化技倆:
將所有事二元對立化
唔係黑就係白
係 一定要你揀邊
首行族,行完一日逼到豬閪咁辛苦你地啦
https://lih.kg/1232960

前線炮灰唔該收皮
https://lih.kg/1472035
事實係佢package唔得,係david出嚟次次上鏡成個低能仔咁,大佬d報導點打國際線啊?連本地人都會將條白卡同我地掛勾啦
雖然好仆街,但係個傻仔真係影衰晒我地手足嘅形象,係時候分清楚條界

大衛哥係邊個
屈手足係狗都覺得無問題 兒登仔世界第一
分化完未 兄弟爬山喎
想比負評你個post都唔得,逼人跟你個套
大把人好心比建議佢比佢屈毛
屌你老母人地用自己方法出黎又話人r光環
唔好撚柒啦
你果d咩撚野光環咁值錢呀
攞你個所謂光環有咩大得著呀?
比狗針?比人笑?
唔撚知以為你個光環幫人上左車
人地599都食唔知幾多張
你果d所謂光環有冇幫人上庭找左條數佢
我唔係話食599有幾大付出 要同食草既人比
不過叫你做david一個人成日出黎做既野
都唔係個個得
其實睇大家點煲好件事姐

咁都要鬥

睇到香港成班反對派自我鬥爭

敵國最撚開心
咪係
都痴撚線
一定要2選1?

乜撚都好
敵國睇唔順眼既野就一定唔係敵人
我都唔明點解要2選1
仲有你做到野既話大家都睇到
做乜成日要威脅香港人如果點點點佢就唔撈唔做
同d熱狗同之前國難五金無分別
都唔明點解香港d抗爭派咁撚鐘意搞呢d情緒勒索
依度都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞