「矛盾大對決」David 哥同勇武流亡手足,連登仔會揀邊邊

425 回覆
83 Like 725 Dislike
佢未一個弱智LO
字都未睇完
block左佢, 做返自已野
個問題就係佢攪到其他人 而家冇咩活動 攪和你lunch唔會拉走人數對我冇影響 我冇意見 但佢攪到聽審嘅人 有部份家屬係會一齊送車 佢阻到家屬同其他旁聽師 好多手足都係想見多戰友最後一面/靠聲音話俾佢地聽有一班人支持佢 就係David哥攪到件事冇左 試過係佢ig講換黎嘅就係鬼 分化
未同白頭佬單野一樣LO
全世界都知佢係廢西, 左膠, 所以當日有手足一野的左佢走. 以後無視佢
佢做過D咁ON9既野, 以後有佢既場面就的佢走
就係咁簡單
對一個弱智咁上心做乜野
好on9
乜鳩兄弟爬山
邊關係邊到事呀唔通送佢去英徳就唔會屌鬼咩。
我好簡單姐,大家點屌都無問題,但究竟係邊個做到和勇不分大家有眼睇。
最後走得到既我尊重你過往既付岀,但今日留係香港有罪係身既先係重中之重同最需要關注及支持既手足。
走左既好心就打國際線or融入社會過生活啦。
日日叫春咁屌鬼,有閪用咩

ps:無論其他人點講,佢地都覺得自己付岀晒,全部佢唔認同既香港人都係坐享其成既港豬。
點解要揀?
好簡單,根本無人答到做嘅野有無作用,因為個個都有唔同睇法,有人buy david, 有人唔buy david

根本呢個問題係唔會有答案

而最大問題係,做咩要互相批鬥?咁得閒寫呢d 發洩文嘅話就去寫篇article send 去washington post, times 啦

咁有氣力屌david 不如屌下狗
無絕對答案 但係未必無答案 只係啲人唔願意去諗
用返台灣記者單野 爆完料結果其實可想而知
如果抗爭淨係一味做唔思考最後只會適得其反
係咪本住兄弟爬山就做乜都得
定係不分化就計批評都唔得
批評同批鬥要識分
唔思考無批評點樣有進步
兄弟爬山,有咩問題?
David有毅力點解要屌?
David做嘅野同勇武有衝突?
所以報狗同篤灰就係你行緊座山? 你嗰啲咩信念呀 我先唔會當依條白卡仔係手足

反David大聯盟成員繼續增加
因為屌佢個為人on9 咁簡單都問
出名嘅就真做野。唔出名嘅就唔係做野
原來當勇正係condom
各有各做唔得
唔好咁玻璃心啦
口角之爭吹到篤灰
條友亦一樣恐嚇圍毆人, 點睇都係兩條友嘈下交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞