「矛盾大對決」David 哥同勇武流亡手足,連登仔會揀邊邊

425 回覆
83 Like 725 Dislike
最鐘意捉鬼同割蓆嘅兒登仔一定撐David

手足俾人搜到有槍:一定係自篇自導自演,點解咁耐都唔開真槍?有冇真係告過?
李國永做佢啲行為藝術:快啲入嚟多謝David,得佢一個維持抗爭熱度

手足公開指責李國永:分化,私怨,鬥黃
李國永悼念果陣玩可樂,搞個獨裁channel,人地質疑就話人地係鬼:不分化

成日幫條白卡仔打晒飛機,講到中午出嚟唱數字歌睇蘋果,就係得佢一個仲做緊嘢,其實有人默默咁做梗嘢俾你班垃圾兒登仔割,講到佢啲所謂和你lunch好勁咁,自己睇返11月啲和你lunch係點先出嚟盲撐la
講到心態咁形而上
咪即係左膠式既口號愛與和平穿透坦克

個個人都有權選擇自己崗位既自由
對d選擇勇武的手足我只有respect
畢竟佢地都係考慮過要承受後果之後作出既選擇

不過我就最睇唔撚起d成日痴住勇武光環既人血饅頭撚
成撚日話勇武犠牲幾多幾多
所以勇武之外其他都係垃撚圾
你咁得閒上連登做鍵戰chur光環果陣
幾多真勇武既手足係度受緊係度等上庭?
你好意思係度問其他人做左咩?
有做野既人唔答得你
無做野既人唔會答你
所以反問得人地做左咩既人都係on99
只係想情緒勅索啫
呢個post 差不多完,冇乜人討論喇,按照網絡熱度理論,樓主應該要換個account開個新post,重覆一樣既論點,完全冇視各位巴打既合理意見,扮哂有另一班人都係同佢一樣咁諗。
⋯你又啱呀因為從一開始大家都爬緊唔同山
上年一句不分化到今時今日都仲濫用緊
你唔能夠阻人啲人咁諗同心灰意冷

話說今日原來係928,當年係要爭取啲咩?
今年我地又爭取左啲咩?
心態上,黃絲買蘋果日報股票當撐自由,
行為上,玩35plus當打議會抗爭,區議會大勝當投票止警暴,到今時今日都仲share緊啲聲稱冒警嘅相去淹蓋所有勇武做過嘅野

今年我地仲時代抗疫添
我都唔明admin噤燥為乜
而家又無話唔關注流亡手足

David 精神有無問題根本唔係重點
佢到今日都比港豬更有恆心表達訴求
又一碌鳩打一船人,一出場就屌哂全世界老母。 明明得一班唔知咩人跟白卡佬條線,就講到全香港人,全個連燈都撐咁。 你追下post 先啦,大部分人都覺得由鳩得佢唔撚理就算
有好人有錯覺係得和理同武勇兩路線

只要冇左和理路線就會全民武勇以死相搏

真係話你on9怕你嬲,冇左和理路線只會9成人收聲做好嬲港豬

武勇從來唔係佢地選擇之一

所以唔好再on9幻想
呢啲人咪怨婦囉
除左冷嘲熱諷仲識咩
人地做嘅野同你做嘅野都冇衝突,有冇用都唔係重點啦
你理得人地做咩?
巴打講野都幾岩聽,但你個名搞到你好似打手,老納果d level
戇鳩二元對立
真心想知依家係咪有抗爭大台
set埋抗爭守則
的確係咁 我阿媽好撐David仔
佢可以聚到d年紀大既人
唔明有咩好屌!
你究竟有冇睇我篇文?
我就係講緊有衝突

手足衝入去寫廢除功能組別
你班仆街黃絲話要玩35plus仲唔算有衝突呀呀哥?
爬緊唔同山呀

btw 我知呢個post講緊david
我個人就完全唔在意佢

但吹到咩維持抗爭熱度我個人就唔buy囉

上面第一個留言仲有個賤人話流亡嘅手足反正都做唔到乜野
咁我地留係香港嘅人未撐下david仔一個人睇下蘋果日報買股票?

well 人格低劣到呢 你地開心就好 香港「抗爭」而家仲有得買麻雀添啦
小朋友先會選擇
我個社區tg group admin成日forward佢d野
我就不嬲避開唔睇既
兩邊都撐,互屌收爹
只可以話有D野唔係即時見效
當然你都可以話伊朗比人封左咁耐都仲係度

但唔係覺得個政府會因為勇武改變下話
一係就你可以勇到200萬人打嬴30000狗狗加解放軍
你有冇睇我句野呀,依家又邊個支持35+呀?

總之就一句,
人地做嘅野同你做嘅野都冇衝突,有冇用都唔係重點啦
你理得人地做咩?
D所謂勇武撚吹到自己為左場運動做左幾多野
但事實上依家最有力既武器係西方制裁
咪又係和理非爭取番黎
D乜柒屠龍小隊次次出師未捷身先死 雷聲大雨點小
求其掉兩個火魔法當做左野 黑警高官無穿無爛
然後就要籌旗打官師走佬 仲要講到幫到場運動好多
分化post
屌你考母臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞