「矛盾大對決」David 哥同勇武流亡手足,連登仔會揀邊邊

425 回覆
83 Like 725 Dislike
其實咪各有各做,可以冷處理架姐
當你啱哂開哂tg屌佢佢又會聽咩,好似個個爭住要認同感同大台咁,為左香港忍下啦唔好為啖氣
呢d gp admin係海外叫仲係香港既人要勇武抗爭David on9都好,人地拋個樣出黎,比人笑比人屌,呢d gp admin邊個都唔撚知,最叻就煽情
梁天琦教你做怨婦革命咩
啱呀
根本所有野都可以同時進行,以結果黎講和理非同勇武宜家都無贏到個仆街正苦,唔通和理非又屌勇武無用喇喎
大家都自己人崗位自己揀,唔好騎劫人既意願
你係咪覺得自己個反諷好好笑
口就講各有各做, 人地唔跟佢個套有哂支持者就追住屌, 同白鴿律司無分別
我話我唔撐佢 係想表明我唔會參加佢嘅活動
同埋我咁講
係唔抵得有啲人得把口 網上就話支持 出嚟撐就不了
我覺得哩個Point都好重要呀...
日日都唔想留響台灣,D悶氣日日谷住,於是咪吊9香港人唔夠勇令仍返唔到香港囉。
係囉
咁支持流亡手足係咪要跟佢一齊流亡
咁撚on9既logic都講得出
點解要揀,就算係睇live嘅隨時係操住嘢嚟睇,靜待時機

除非佢行動係明顯阻礙手足行動就要屌姐
你有你搞佢有佢搞
咁位手足又真係慘左D既...自己一個響台灣,無人無物,諗野情緒化都可以理解既...
佢地嘅睇法做係David 唔屌得
其實唔係冇人提過好聲好氣提david
但係條友根本冇理
剩係識block9你,話你係鬼
兒登仔其實同支共冇分別
你提出問題,所以你錯
靜啦, 乖
成個小朋友咁,淨係諗住兩樣野只可以要一邊而忽視現實係why not both
而家就係話佢捉鬼報警做齊晒先被人屌呀嘛
無衝突

分化撚
71衝立法會之後停咗送中條例

理大之戰直接推郁人權及民主法案

你認為要唱幾多次榮光 行幾多次維園先做到?
但係宜家David咪企左出黎囉,仲要係唯一一個,佢都仲要吊。
咁有乜問題?
一定要出到黎先叫支持?
定係要坐過監先可以叫手足?
爬文啦
D鬼佬撚知理大發生過咩事
傳得最開咪係塞機場 同埋200萬遊行 兩件事都上哂國際頭版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞