「矛盾大對決」David 哥同勇武流亡手足,連登仔會揀邊邊

425 回覆
83 Like 725 Dislike
根本就無人唔比你地屌david
而家係笑鳩你地成個怨婦咁
一黎就情緒勒索人講乜野唔跟你屌david你就唔撈,唔跟你屌david就香港已死屌香港人係港豬
如果david係有錯香港人點會唔屌,你當香港人個個都藍絲?洗乜要你地成個怨婦式迫人2選1先識諗
唔通港共黑警衰野又要靠你呢班怨婦「提點」?
佢係錯既自然有人會明白
你地成個怨婦咁樣屌無非都係想逼人跟你地姐
咁更加令人地覺得你地信唔過

仲好意思話兒登似支共
你地呢種迫人接受自己個套又何嘗唔係
算啦,佢俾人逼到流亡去台灣無人無物都好慘架,情緒化d都可以理解,一人少一句啦。
睇完都係一知半解咁
即係佢係新城市度lunch 有個手足出去拉走佢?
然後因為david 之前做左d on9 野所以手足hur 佢?
sor真係跟得唔貼
又分化
點解IG咁多文宣group針對佢
因為佢之前做好多on9野
所以係新城市度就有手足問佢對唔對得住其他手足 跟住David捉鬼話手足係狗
之後就有人係ig 叫David 睇住俾人打
David就話要報狗拉手足
唉到而加都咁撚多人中意搞分化 都真係有啲灰
唔係否決佢嘅路線 係佢個人有問題
係沙田又捉鬼又屈手足係便衣又話要報狗拉手足
兩邊都有問題多 D
屌你老母啦
中大同理大先係令到成件事加速既位呀
唔好意氣用事啦屌
咁你要諗下點解佢到依家仲未被狗咬
落後得過你香港連民主自由都無
落後
如果真係手足
邊緣化同冷待唔認同既路線係最好

屌同路人絕不認同
反而比較討厭屌同路人既人
個gp 好小學雞
再有 10.1 行動有消息漏出
據夢絲之前講過,佢見到多座大廈出現「中央人民共炒国 分裂國土71年」橫直幡後。

今次講在 lihkg 有大量 post,塞爆熱門,全部推 fb、ig 出 post 的打咭相,相中集大量完整無破爛玻璃樽,塞滿全港九大陸機構及大陸銀行分行門口及櫃員機,每張都 tag
#和你集樽
#襲中有理
#打咭無罪
#直至見番12名手足為止

還加tag挑戰幾個朋友

如果你認同,就開個你自己新 post 去推啦!就好似7.1推行動咁囉
邊個係DAVID?
痴線做乜突然間叫人揀? 幾時有個人變左大台?
好聽就有勇氣,唔好聽就攞光環

好老實,國安法後仲會出嚟遊行既和理非同佢做緊既野一樣,係咪一樣要割呢?
成日話人博出位
呢個時候你都敢行出黎有咩好屌
而家真係除左david之外我見唔到有其他人出黎,口頭勇武網上屌人就大把。
依加淨係講緊david一單野
唔洗溝埋成個和理非黎打我稻草人
而且我都無話佢做既野岩唔岩
只係想提出大家可以多啲思考下做每件事背後有咩作用姐 有時有啲野唔係做左就叫好

舉例之前台灣記者爆台灣收留港人
用返你套邏輯
咁邊個可以決定佢應唔應該爆料?
佢咁做有無作用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞