「矛盾大對決」David 哥同勇武流亡手足,連登仔會揀邊邊

425 回覆
83 Like 725 Dislike
david有報過狗捉手足?
邊句有話割流亡手足?
唔係話做左就叫做維持左抗爭熱度
有啲野做左未必有用even唔做好過做
Agreed. 佢只係想出位
同搏Photo op 打咭
有個白卡膠化我寧願你做冷軍好過
香港人係扺屌,淨係識拍手,自己唔撚郁

連用少少時間去twitter都唔撚用,來來去去都係得十幾個人留言。

依樣都做唔到,仲叫香港人勇武,有冇可能呀

最簡單既嘢偏偏最少人做
你做d 野出黎幾時知有用定無用?

你看透未來?

好多野做完之後睇黎係無用,之後又望返好似係有用

有無用係邊個決定?

唔同人抗爭都有唔同嘅方法,又係你地話唔要大台,而家又要set d rules 出黎要全部人尊守?

上年又話要兄弟爬山?勇武犧牲係好大啊,但係200萬人上街果d 和理非係咪代表無用?以後係咪勇武先出得黎,其他人可以返屋企睇直播食下花生,勇武見到咁就好開心?
明明就唔係2揀1, 做咩要出啲咁白痴嘅po
其實個矛盾有冇大到有你冇我
睇live最有用
一個又話要打鳩佢,佢又話要報狗
不如慳返淡氣啦

同埋邊個有話割流亡手足?
咪開無聊po
拉多幾下
又係用呢啲方法
唔通啲狗比手足打完之黎會變左好人。。。
本身呢個行為已經唔岩,唔會因為佢做過啲咩或者啲人對佢做過啲咩而變左岩。。。
再拉
我全都要
做咩要選擇
只可以行一條路?
非行動po一律拉
喂無人話你屌david有問題wo
你覺得佢有問題講左出黎,大家睇到又同意咪自自然然會一齊屌佢囉
咁點解要迫人2選1,唔陪你一齊屌david你就唔做野

成撚個怨婦咁單單打打講咩「人地David哥好犀利架」
有人咁講過咩?
好心你地咪撚咁肉酸啦
問心啦各位,兩者有乜衝突,成熟D 團結D啦。
David俾狗撚,比狗拉足咁多次,大家同意可以出來撐佢,唔同意就出黎做自己覺得岩既野,咁就比人動搖倒仲抗咩爭呀 。爭氣呀
其實你地講到咁支持DAVID 點解唔去參加佢啲活動先 呢到就咁睇,至少都有10個人啦 係支持佢嘅 就出席下佢啲活動啦

利申 我就唔撐佢嘅
咁既然你唔支持佢既做咩唔去打鳩佢?

利申 學緊你玩非黑即白 二元對立
得罪講句我真係唔知呢個channel憑乜撚野去情緒勒索香港人
佢有付出既,大家一定respect
但係咪佢講到無左佢唔得咁,唔跟佢個套佢就唔幫香港人
屌你黃之峰羅冠聰周庭呢d神台級國際線都唔會咁講野啦
仲要佢用黎情緒勒索人個個籌碼竟然係要人陪佢一齊屌一個肯為香港付出既黃絲有佢無我咁

你連自己人都要去批鬥,邊撚個信你可以為香港做到d咩大事
既然你又做唔到,咁你又憑乜嘢要人跟足你個套

根本就係國難五金2.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞