[月經] iOS集中討論區 (148) 吹風十月中

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
14.0.1 智慧型疊放 相片個格灰左「沒有可用的內容」
應該點整
iPad YouTube下面條bar有冇成日消失
要kill app再入先㩒到主頁/媒體庫/訂閱項目
我淨係拎黎做鬧鐘,好安全
我都有部note 8
未諗到點用
做鬧鐘都好
屌你出arcade +
iOS user真係好捨得洗呢啲錢
對Customization零興趣native最好睇
ipad睇片睇到一半唔識load
係咪應該今晚出邀請信
正常今晚要出啦 如果唔係13號就冇行
呢個佢隨機抽相擺冇嘢set到住
要揀相擺用第二啲app
例如呢個
https://apps.apple.com/hk/app/dash-dot-dash/id1533706044?l=en
仲要mkb幫佢推埋
Ios 14 成日熄左我個聽寫
要我設定開番出黎
麻撚煩
個airpods pro成日斷線
一隻唔夠架
Sony MS 收購咗好多Studio
Wi-Fi冇斷,但間唔中冇Wi-Fi Calls
11 Pro Max 14.0.1
其實itunes icloud backup有咩分別除左一個local 一個cloud
外國Forum話熄Wi-Fi Calls同埋私人地址就可以解決
今晚再試下
Apple Pay 出咗 PASMO 了~
好 多一個Option
舊年去日本用Suica Apple Pay 一去無回頭
如果有入歌 用iTunes方便啲

但係iCloud冇咁易炒

btw以前iTunes會包埋啲app restore快啲
但係而家cut咗 iTunes restore都係要wifi down app
講起Wifi call就嬲,成日都接通左但聽唔到,要打第二次先正常。我依家熄左無用了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞