[月經] iOS集中討論區 (148) 吹風十月中

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
都用咗Apple咁多年
Apple咩玩法都預咗啦
唔知點解Apple呢鋪dump波鐘dump到我開始冇咩期待
講真嗰日講watch講咁耐唔知做what
有冇巴打知點update airpod pro? 睇youtube人地用到spacial sound?
air就真係發佈左air
連出既日期都冇
可能發佈iPhone嗰晚都會無限loop啲收錢services
個個內置app都整個+版
今年個焦點好似去左apple watch
仲要等到10月中先到主菜
電話連airpods聽一陣嘢入盒 兩樣一齊插電
擺低就會up
係囉唔知點解
不如唔好出啦今年
gay cook搞咩呢
今年仲要出4款咁多
如果傳聞冇錯,兩部6.1定位模糊
成日都覺得Apple依家咁鍾意玩機海去fit唔同人嘅需求
不如索性學Mac咁俾人加錢改spec算
唔知點解家人共享 對方download 唔到我啲apps
前日臨放工見pick up有貨就買咗隻watch se
講真 近排 Smartone 好似真係收得差咗
定係佢分晒啲資源去5G
影響到我地呢啲4G客
幾時先有得訂
10月20
據爆料,全新的 iPhone 12 系列有望在美國時間 10月13日正式發布,並且將採用分批上市的策略,iPhone 12 Mini 和 iPhone 12 Max 將於 10月23日發售,而 iPhone 12 Pro 和 iPhone 12 Pro Max 的發售時間可能會延遲至11月份。
SE個AppleCare+都平啲
Apple今鋪應該好想用價錢食哂smartwatch個市場
舊嗰個wireless charger stand壞鬼左
見belkin boost up stand依家平到220就買到
但apple官網又remove左呢隻款 係咪已經過左時
真係好抵
用緊S4 40mm想換 SE 44mm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞