[月經] iOS集中討論區 (148) 吹風十月中

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
我 9 估右邊 Power Button 下面似 SIM Tray 形狀個嘢係 Touch ID 嚟
裝profile
唔係話就係sim tray嚟架咩
咁sim card擺邊
SIM Tray 改咗左邊音量制下面

SIM Tray 改咗左邊音量制下面
呢兩張圖其實好早期已經有, 可能係 Prototype 嚟, 實際成品可能同 iPad Air 4 一樣, Touch ID 係整合咗喺 Power Button 入面
今年如果出TOUCH ID IPHONE 真係好醒
一定大把人買

如果仲係FACEID, 應該因為經濟問題不了
如果係真啲case廠咪執得
應該初期會有啲水位
又或者 iPhone 12 有 "Advanced Face ID"

If "Mask mode" is turned on, "Advanced Face ID" can scan your face even you are wearing mask. It's amazing.
想問點先睇到4k ?
仲係得1080p
logout youtube app
唔得就冇
我iPhone X一路點整都冇
X 咁舊一定冇
我今年一定買 12 Pro Max, 除非佢有 mmWave 5G
更正: 除非佢 mmWave 5G
認到你戴Apple Mask先unlock
希望有MiniLED
早兩個禮拜係bts買左ipad pro cut唔cut單好
你讀書搵食用就買啦,真係等佢幾個月唔讀書唔搵食咩

有冇人知呢個係咩 headphone? Beats?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞