[月經] iOS集中討論區 (148) 吹風十月中

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
唔係既話點迫你換12 Pro
每張都唔同場景 點比較
喺屋企試過明顯feel到係弱咗

其實唔使比較,你喺屋企試都見到啲暗位係多noise到唔合理,但明明都唔係高iso
如果唔出iphone 12 而家買11 pro係唔係已經最好
唔係
出咗成年 而家買除非你搵到-$800
14.0.1成鳩日無啦啦冇咗Wi-Fi Calls
要熄Wi-Fi再開先得

11 Pro Max SmarTone 42.0
已經減多過$800
有d款減二千幾
忽然諗,其實備忘錄set左困堆提示,如果可以喺日曆show到出黎 互通data都幾好

工作關係set左好多好多提示但唔跟次序有時要搵都幾晒時間
試下用m$ 的To Do?
佢同outlook整合左
12s/13 keep到$999
下年可以升級Pro
我應該會係12 mini / 12 pro 二選一
無啦啦無咗cap圖動畫搞到我以為cap唔到係咁cap
最尾cap咗十幾張圖
要reboot 先有返個動畫
國絲想買
Tonight, the YouTube website has started allowing iOS 14 devices to use the built-in Picture in Picture functionality for its videos even without a Premium account.
website
iPad Air到底幾時有得訂
早幾個禮拜買咗枝Apple Pencil 2
望住個盒但又用唔到
想問下買apple gift card係咪可以用黎做信用卡迎新
本身諗住買新iphone拎迎新
但宜家唔知仲要等幾耐
10月13
有冇人數記update完長期兩格lte但load空氣
早排升左14 ,唔駛除口罩都解到face id
但今日突然唔得
係之前有問題定而家有問題
我仲係13.7 好似都中左100%電量bug
數記呢期差咗係真,老銅老灣呢期啲Cell tower比未公佈5G之前收得差咗,食少咗CA甚至load空氣

你講起update我記得41.0>41.1中晒伏,依家42.0同41.1冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞