[月經] iOS集中討論區 (148) 吹風十月中

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
唔該哂我上網睇下先
八達窿個reader感應差就會咁
我見佢網有咁寫
應該11未落架就得
當年有friend壞機等唔切發佈會
最後iPhone 8都退到差價
https://www.apple.com/hk/legal/sales_policies/retail.html
呢度見到 有人話係退gift card但係網無講
退返friend嘅credit card,唔知依家有冇變
係嘅話幾好喎
今晚唔知會唔會有iOS 14.1,冇就又要等1個禮拜
但首先你要肯定12出咗之後11會減價繼續賣
如果佢直接下架而冇清貨價嘅話
佢可以唔退俾你
如果要咁搏點解唔直接去大鋪買減價貨?
htc u20 都得
MIT
14.2 Beta 2 好 ok
Beta 2 有嘅 bugs 14.0.1 都有, 何不 up 去 14.2 Beta 2?
有就有無就無啦
iphone 8 14.0.1 csl 覺得接收差咗 長期一兩格,好食電
係機問題定台問題
我部機唔知點解咩電腦都睇唔到相
淨係見到有部 iphone,入面有 internal storage,再入就空白一片
有冇巴打想夾一個軟件叫imazing
幾好用下 可以直接係iphone ios 直接backup 出黎抽啲file 出黎 仲要可以backup whatsapp 對話做pdf txt
因為我屋企人部機想抽番哂啲野出黎
用imazing 覺得幾好用下 頂替itunes
諗住買兩個 但family plan 就7~80蚊一個
睇下有冇人有興趣
Todoist
諗住買gift card等新iphone?
我都想但怕中伏
我部iphone 11 pro
更新唔到,kick住係禁同意果一頁 無反應
除左reset 可以點搞.........
插itunes
iOS 14 變咗垃圾了。。。仲未好
有無巴打知點樣 mp3轉m4r
網上轉個啲怕有古惑野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞