[月經] iOS集中討論區 (148) 吹風十月中

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
多數apple event係一星期前發出邀請函
想請教大家guided access 係唔係一定會有灰色半透明阻住個畫面?

我想令到個畫門暫時只能睇,lock 左唔比touchscreen,但guided access 會令到個畫面灰灰地色,有無其他方法?
仲有10日
頭先路過apple store手痕入左native union黑色wireless charger
買之前唔醒起上黎睇下有冇食評先希望唔會柒左
等緊air power
Air power啦
算了,幾舊水粗粗地用住先,最多真係好吸引先買多塊擺屋企
當年等入耳airpods都失望左幾次,apple啲野撚起狗上黎真係估佢唔到
比a13
Cpu+19%
gpu+27%

Apple又報細數
A14之外,apple 仲俾咗啲A14x apple tv acrade developer
其實如果iPhone 12 得4gb夠唔夠用
真係Single贏a12x multi 輸
睇嚟gpu都係輸

不過A14x唔知又跳到幾遠
12z 真。condom
12z好似連剪片都同12x唔大分別
Apple TV YouTube App終於有4K
ipad pro 20用家表示好彩冇買apple care
出a14x trade鳩咗佢算
a12z真condom + ipad3味濃 年底出真係唔知點好
其實你用部機 定機用你 定你要好高要求
A12z夠用好多年其實
好似相機年年都有機出又點 夠用咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞