Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
咁我好想知可以練滿10隻角既玩家仲可以係明星咁係咩料
可能打普通場
咁隊服牧同高砂呢
有錢抽衫冇錢升天賦所以升唔到皇牌
衰d講句文老爹都上到傳奇
仆街冇水晶 想要光頭櫻
刷完又要儲石練 月卡仔玩奪寶角好辛苦
認同你潮崎臭狐防守好煩,但唔係無得打。
用越野、神呢啲,唔好比佢太粘身,一扭(一橫移)即扔。講守,對池上咪仲煩。。。見佢失位再即拉一下射波?佢一個蟹步攝過黎波都抄鳩埋你(抄唔到都干擾到)

攻方面,佢係有位移,但唔快丫嘛。
起手又唔算快(講煩,識用嘅木暮仲煩過佢N倍,試過比勁嘅魚木配姦足全場

不過,如果係用三井對潮崎,就真係含得撚。
本身三井啲三分已經唔係好準(個人覺得對比之前明顯暗削咗少少),起身又唔快,後仰更慢。如果隊友唔幫手pick,真係廢咗隻三井。
佢係勁嘅,但更重要係佢隊友隻鬼之櫻木真係好撚勁。
叻既池上虛晃轉個靚身上籃偷返一分贏對面
係超勁
籃板、搶地板球,block 嘅timing 全部狂屈
魚住fake 入樽都可以拍甩
牧帝三都拍得甩,潮崎算老幾
池上第一次玩就係巨星場,天賦40% 咁上下,成場上下左右跟人郁就贏左
排位係咪長髮同短髮櫻木唔可以同時存在? 如果係, 自己無短髮櫻木, 又唔想對手用, 自己搶左長髮櫻木有無得諗?
笑撚死 季尾顛峰啲垃圾隊友真係得啖笑
傳俾櫻木唔係做駁腳而係自己射中投
俾三井/神就亂尻咗射 痴撚線
每日課金可保證獲得光櫻

7-9pm easy up!!
木暮好叻仔
又多500鑽
想問流川仙道出2段嘅話
魚住1段時出大招收唔收到波?
no
終於開返球場
日日打slam dunk都解唔到波癮
有波打個陣唔識玩slam dunk
到識識地玩slam dunk個陣依家波都唔識拍
依家奪寶194聽日就有兩粒奪寶仲有14日儲石買卡

我都想組隊送頭
有撚用一日都1800石,抽完都無石買訓練卡
今日個巔峰做乜升咁快
琴日原本1399現家1855
本身諗住可以唔駛再打
12點前頂住啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞