Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike

宮城可唔可以唔好係又偷唔係又偷
一偷唔到就失位比人任射

正正常常打配合咪ok
啱呀屌見過隻區級宮城喺度偷籐真係咁俾人空位射三分

得閒偷吓啲中鋒兩三球夠哂
潮崎無人協防係難守啲嘅不過識協防好易扑尤其是二段
換咗仙道係咪擺喺度算
牧好快喎
同我用邊隻角有乜關係,其他角色都各有特色,你都識講守「死」啦,點解可以有「死」既情況,計機率黎架麻,差唔多 100%咁濟,仲唔有問題?咁不如好似個班巴哈台仔講,直接開個腳本跟撚死個對方咪算,咁有乜意思? 側跳個距離又大步個神,唔洗我講啦,一下 only,又射得 3 分,個隻配角黎架炸大佬,其他角都無咁屈,呢隻角真係誇撚張
你咩排位? 主力?
王牌 4,講真對住其他角,可能真係技術問題,但係呢隻角真係痴撚線,木慕 d 兩分都好癲架啦,又係差唔多 2分必中咁濟,但同 3 分有明顯差別,起碼個感覺無咁屈
得罪講句,所以你咪王牌4
揀岩角雖然唔可以話守死,但一定扑到對面唔敢射
我零課 仙道90%天賦
我唔係跌到上唔到喎,慢慢上炸喎,雖然唔係場場 win,唔係叫你扑佢喎,我講緊封死,個 balance 設定唔應該係咁 100%既感覺嚴重抗擾,你明唔明個問題係邊?
你都識講守「死」啦,點解可以有「死」既情況,計機率黎架麻,差唔多 100%咁濟,仲唔有問題?
Please illustrate
死都唔投降果d真係好嘔心
輸到冇得追懶係熱血咁打
你玩下隻 game 咪知

依d就真係冚家剷喇屌你老味
下下鳩偷放俾人任射
攻就下下送頭
又死唔投降係到浪費時間
灌高玩家
ching唔好咁串ok?
懶得打字,自己睇條片就知點解升唔到上去
https://youtu.be/fJBxHt8dqr8
潮崎你都覺得屈咁既觀念你係王牌4都係場數/比人帶上黎
你1999表達能力有問題老實講我真係明唔哂你講乜
但潮崎依隻角大把角counter 到佢,完全唔明有咩咁唔balance
木暮29分
應該主力至明星段
咁都 1999 你中文程度真係差得好緊要,btw 我只係分享番我個睇法姐,或者你真係場場 win ,唔係 場數或者比人帶
無課角廢到上唔到場 官方迫9玩家課金 無課無人權
之後無課角個定位做到副得分手/防守角 太屈了
好難服侍
練幾耐同埋係咪無乜抽潛?
唔係串,我咁講姐,你條片 d 三分對方可以比空位佢射,仲有乜可以討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞