Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
我都試過咁,屌佢老母
明星場姐
傳奇開始場場有牧 如果隻牧同自己同隊你又用花形
對面唔好話出池上 出隻黑尻都玩死你
上王牌咋喎
池上拍拍拍

後仰100%命中?拍甩你囉
我池上試過拍甩帝三,第一次見咁仆街
Part time 角色好多都好明顯

跳球唔係光頭 - parttime 光頭
對面光頭三井神藤真,中鋒仲跳球 - parttime 中鋒
唔俾對面光頭未升fake鳩你咩
未升就中鋒跳架啦
有時講到明我無板潛,但啲人係都要秒鎖pg, sg, sf, 仲話用隻 c 位嚟比 screen 佢

ok fine,我用 pf/C 打,但拎唔到板,block shot 唔到,佢地又射唔入,然後就開咪屌鬼
好多呢啲智障 好認真咁講 正常你講到明冇 而我又打得分位 咁我一定會體會到你
一係就大家都唔C, 唔好煩,攬炒算
佢灌高㗎 就係奇怪灌高勝率都可以咁高
你用咩角
唔一定架,可能係pt c 低彈跳潛
我都係pt打c 佢地成日秒鎖射手 屌你然後入到場即刻叫我注意籃板 我就立即射三分 理撚得佢

我就一定要搶到板既 又唔見你地球球入
人地入兩分 你地d球王球球三分入曬咪贏撚硬囉
不過機率嚟講你啱嘅
唔好話空位射失 我隻仙道近排上籃都炒密左
我尋晚光頭對住流川入樽都炒咗兩球呀屌
有啲明明玩開中鋒 上場打排同隊玩C贏波 跟手第二場話唔板 咁好啦 我咪成全你我用隻綠牌中鋒行行企企
屌 連輸幾場攞svp既分仲高過對面攞mvp既幾分, 真係心鳩淡
我升爆左光頭 但有時跳波都無觸發招技
個制淨係show普通版跳波
我自己都係玩射手
但有時真係想同d三分射手講 尤其係神宗一郎 唔係全世界圍住你轉 你要做主角就去三排啦
我今個賽季試過5次
佢地揀完神宗 然後係咁講角田
冇角田就打字話 輸硬啦 冇角田 唔配合學人打排 咁上下既字眼
咪撚痴線啦你班神宗一郎
潛幾多?
有神我一定揀福 逼佢班仆街俾波我鋤樽
好有同感 班友好興秒鎖pg/sg
仲有好附秒鎖牧都係廢嘅
好多隊友空晒都唔俾 我見過最離譜係一個唔傳波嘅阿牧
全部佢射晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞