Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
個 balance 設定唔應該係咁 100%既感覺嚴重抗擾

上面依句野點解
貼張圖做乜
潮崎做咩事上左神枱 又易仆街又慢 有協防連波都射唔到 都未計打上去比角田撞死 池上勁佢好多反而唔提
逆向思維
你覺得潮崎屈既原因
係咪因為自己隊守唔到潮崎所以比左好多空位佢出手
又或者你見住潮崎係面前都照射?
100%既感覺嚴重抗擾
貼出黎串鳩你囉
叻啦叻啦
你中文咁撚好 解釋下成句野點解啦
柒你就縮返埋啦 比人圍屌肉唔肉酸d
咁我真係唔好彩,我遇唔到
唔通你講就係咩
邊撚到圍阿?睇過?上面巴打定絲打咪討論緊咯,有埋片,又唔得阿?
除左表達能力有問題
理解能力都有問題?上面咁多留言屌你串你
好似我串你句1999咁扮睇唔撚到
潮崎攻擊唔OP,我當佢係木墓強化版(多d變化)
一個人反應唔切,就要隊友協防,無辦法喎
守木墓都未必一個人守晒所有option啦,唔得咪一人守左一人守右

佢守射手係勁既(守入樽就食屎)
我覺得最離譜係隔好遠都嚴重干擾到,希望下次patch減干擾距離/效果會fair d

有時做射手唔係唔想拉遠,但問題係太遠會傳失波,所以唔可以企太遠=人地更易守
希望patch PG傳波距離加長,可以改善呢個情況,拉得更空
咁就覺得係留言屌我串我?
係咪你都輸到炆阿,好似得你一個係度屌
屌,呢個巴打講得幾好,講真期待緊佢會唔會有 patch 修正抗擾,而家有 d over
一陣可能會有其他人話你其實用得廢
人地講干擾 你就講抗擾
識唔識中文呀
表達1999 ,理解又錯撚哂
sor 咯,打錯
好撚多人都串緊你 屌緊你喎
本身我都係討論,你話我唔識中文丫嘛
咪問你句1999既野點解,你又答唔撚到扮睇唔到
肉撚酸到

其實王牌4呢,唔係唔可以表達自己意見
但當個post 幾個殿堂 灌高巴糾正緊你觀念既時候
你仲想將自己套王牌4觀念套落人地到
就好撚班門弄斧
叻啦叻啦,一黎就一句 1999,
排位高與低有咩關係呢,隻角會唔同 d ? 定好似上面巴打咁講,干擾距離唔同左?
事實而家隻角係咁樣,有乜撚需要班門弄斧,
都唔知你嘈乜撚,咪話 sor 咯,打錯抗擾干擾,
成個阿媽咁撚樣,點阿,係咪繼續講 1999阿中文阿定圍屌阿定肉酸阿,
你咁撚長氣既?
因為乘號(好似係)
高排咪覺得潮崎好多角counter到
王牌4咪見到潮崎係前面都照射 所以覺得佢個干擾範圍op
好撚簡單咋喎 咁都唔明?
你解釋下句1999點解先話人中文差啦
睇下你惱羞成怒
乜撚野假設黎?王牌4咪見到潮崎係前面都照射,
我洗乜怒姐
黎個總結不如
If you can't beat them join them
潮崎招轉身如果捉到路其實block硬 速度太慢 講op池上係佢之上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞