Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
對位一行前即扭兩扭,跪低就帝三
你呢堆角啲潛全部唔同系列喎
一開始玩冇乜留意潛,搞到啲潛好散。
宜家上到王牌,冇一隻潛有200 ,唔係好夠做。
而家諗住執執啲潛,赤木同櫻木用接近同一套算,橫掂赤木都係part-time。
另外仲有越野同流川,可能都要諗吓有冇啱嘅潛可以共用。
本身仲諗住練隻池上,見到啲潛咁都唔係好咁練。可能都係練隻清田好啲。

有技術夠啦,識人1百潛巨星
咪就係一開始做咗on9仔
你參考我#2個重置表計下重置有咩剩
同升到啲乜
再參考我#217個表睇下整唔整到6套潛

流川清田一套
櫻一套
赤一套但高成本
越野一套(除非唔玩3分)
池上一套

細潛3級以上唔重置
大潛2級以上唔重置
好唔抵
6套應該難啲
赤都唔諗住花費太多,隊友真係無底先pt用,而且有時用櫻都得
越野宜家勝率又越嚟越低,可能轉玩中投,練三分又食多套潛
池上就睇吓下季點先算
無課升一套不如 黃中投阻攻 綠彈跳籃板 藍彈跳中投 最百搭 大部份小前大前中鋒 都岩用
櫻木係咪都可以咁用我見啲大神都會用中投,但係實戰未見過人射
完季前唔敢再打排,啲人痴孖筋架,對位射手同3分手可以全場唔mark, 真係幾多都唔夠輸
櫻木黃潛其實唔應該用中投 只不過30板40跳 都夠搶贏大部份人 本身櫻板唔算食潛
升中投為左玩小前 花形 內藤果d有要射中距既大前/中鋒
Part time搶板照用喇
反正櫻木無block技
黃扣籃籃板得魚赤櫻木用得
一係等S3黃中投籃板比大前加中鋒用
d 人就係本身玩光頭直接升隻櫻木PARTTIME 板

反正上籃入樽又冇用, 慳返D 潛好過
200潛殿堂
其實都啱櫻木block shot真係麻麻哋
扣籃又唔係好用得著
講開櫻木,有幾多人知櫻木招哼哼係有嚴干同埋唔會跪
見好多傳奇都唔識係唔係都跳
干擾完即刻衝入去搶板

其實用得好應該可以瘋狂撞停人,不過我用得差
櫻木識用可以好勁
唔識可以好廢
我成日用到唔岩位俾人空位3
今朝打咗場見識到
板卡晒位可以唔夠花形搶,籃底射波炒粉

我無課依家用緊呢6套潛
假如我一開始只升一套
依家應該有281
但應該已悶到棄咗
重置咗3個2級3分同偷波特潛去升支柱去3級
赤魚啲潛難同其他角共用因此成本相對較高
之後有新細潛出仲要重置埋兩個3級扣籃細潛
唔好諗撞停喇,比足干擾以防守黎講首先合格
遲下出埋光頭櫻木 牧都應該唔會俾人ban 掛
清好有心參考吓你個玩法先
一邊ban一個
一邊牧一邊光櫻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞