Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
有班仆街 又唔顯示自己平時用開邊個 第三個揀 講左比佢揀先 又無反應 屌你 識讀心術咩 搞到出黎個陣垃圾到爆 下次遇到依班仆街 綠卡安田掛機算
我內外全科最少7隻角天賦80%+
應該show邊3隻?
木暮赤木櫻木魚住長谷川內藤池上

我依家都係求其show3隻新入手0天賦角
福田花形高砂
正解,點左快速取消,先舉手再扑係會易啲
原來有招咁既野
利申冇玩高砂
不過見親D高砂都淨係舉手miss blk
咁你入到場有冇預選丫?
又冇show 角又冇預選比人掛綠卡係抵鳩你死

入到去又唔show 角又唔預選,迫我夾硬拎塊板出黎,之後最後揀赤木,我屌你老母啦
舉緊手果個可能根本連連續操作都未升
一去到傳奇尾就成日對到D 300滿潛既殿堂,我得220潛點搶都搶唔到,俾隊友再Diu,零課低潛真係無資格用底。反而用下光頭或池上壓力細好多,唔甩人就ok
有時見到對面三隻射手冇板即刻笑咗
7隻入面 肯定有1-2隻係用得特別勁/較常用 如果隊友可以精通哂7隻 打底同面既潛能都係咁高 咁我怪錯佢
有時隊友唔揀先
可能係因為佢多角揀
可遷就隊友
同剋制對手
呢啲情況下
揀自己想玩嘅角就得
揀綠卡玩鳩自己
用櫻木/赤木 潛低d 都搶到板
搶係搶到,不過係我1-2個佢5個,同落點拿哂位平時食硬既板都搶輸,輸多過3-4個板好既隊友就3線,唔好既就開咪,壓力好大
好睇位 如果你未滿潛 就睇下隊友幫唔幫到你頂對面隻板佢幫你卡位就舒服啲
你綠潛太低? 赤木 櫻木搶板勁其他果幾隻好多 玩殿堂場 我隻210潛赤木 除左比高力潛既魚住 卡位屈板 好少輸板輸咁多
赤木對花形走唔走出去守
走,無人搶到板 隊友三間
唔走,放空投 隊友又話人盯人
慘在依家成日遇到係first pick有隊友用魚/赤,
後面再用高砂,
跟住外線俾人瘋狂中出
識玩既花形加個副板就係屈你機
都有5粒5 其他全3,赤木用跳潛因為以前一開始用櫻木多,但一打魚住就輸9成,櫻木都輸多,係同高砂有得玩下
赤都仲可以當pg打
魚真係冇計
邊度開個場出嚟就咁練隻角自由訓練好似一定要 1v1?
唔應咁打,赤木要負責花形啲近攻同板
協防先重要,近果個隊友應該埋黎比干擾,遠果個補防返近果個
好少人精通哂揀多角 又咁有錢 有哂咁多套高潛 同角色100天賦 如果隊友咁勁 我就唔會上黎講啦 佢仲要輸4分 就搵長谷川射3分

玩排位 都係想為贏姐 陣容既分野 已分出勝負既7-8成啦

岩岩第二個隊友一開始揀潮崎 你又唔預選 唔顯示用開邊隻 咁我揀咩好 你玩板角 櫻木 內藤 咁我揀花形幫手攻 你玩仙道 藤真 咁我揀
赤木 魚住專心搶板
都未必既 花形對位池上 內藤 其他防守角 都打得幾辛苦 要睇配合 隊友唔轉防 c守花形 對面就屈硬機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞