Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
問題係我覺得潮崎整體多功能得多好多,2分3分都射到,池上得咩?
仲有潮崎上到巨星以上都係偷下三分就算 點會主攻到 比人block到變傻仔
兩個月到 191潛
同埋仙道唔食潛能
算數啦你
我覺得佢靠隊友多d
隻櫻木幾勁
排位限制思想呀
同佢講都哂氣
個王牌4就係覺得潮崎屈機
有乜問題?講到好似得我咁捻
潮崎=垃圾
認唔認同潮崎屈根本唔關排位事
s2明星場我單排見到潮崎
有時啲隊友都識夾揀兩個射手
等冇潮崎嗰邊先射
如果同隊只得1射手
咪擋拆先射囉
防守咪協防扑到就扑囉
咁潮崎咪唔屈囉

遇上智障隊友嚴干都射
又唔協防或者要守對面另一射手
咁潮崎咪屈囉
到晚見到有人話黑尻係bug角 派粒膠就算
點知睇返原來咁歡樂
認真講句,黑尻你響主力明星場係幾勁嘅
點解?
因為主力明星場好多人揀神同三井做進攻主力
然後浪射,咁你隻黑尻咪勁囉 你射到三分
人地射唔到

但係你話bug角吹到上外太空 我就真係得啖笑
求其出隻內藤已經扑到你頭都扁 已經唔講出仙道
你話你王牌四 得罪啲講句 你未見到上面傳奇以上嘅世界
到你知道 到你見識到之後先出嚟再尻Up過啦
琴晚見到有人話黑尻係bug角 派粒膠就算
點知睇返原來咁歡樂
認真講句,黑尻你響主力明星場係幾勁嘅
點解?
因為主力明星場好多人揀神同三井做進攻主力
然後浪射,咁你隻黑尻咪勁囉 你射到三分
人地射唔到

但係你話bug角吹到上外太空 我就真係得啖笑
求其出隻內藤已經扑到你頭都扁 已經唔講出仙道
你話你王牌四 得罪啲講句 你未見到上面傳奇以上嘅世界
到你知道 到你見識到之後先出嚟再尻Up過啦
講2分偷分能力就差唔多 3分就潮崎好 但易守 講防守就差唔少 池上補位太快 同埋有觸發偷波 大技偷波 單守阿牧 打上去 池上係好常見 潮崎反而係好少
潮崎腳軟 對牧等收皮
每日可使用鑽石於限時商城每日購買18個光頭櫻木扭蛋幣
(每日購買並抽取可於活動期間內保證獲得光頭櫻木集訓手冊)

今次光頭櫻木唔洗課點卷都可以抽到保底
前題係要夠多鑽
你地估一個扭蛋幣幾鑽?
愈低排 觀念愈差 咪愈多係潮崎面前都照射/見到潮崎對位仲揀射手

果班咪覺得潮崎屈機 干擾範圍op bla bla bla..
正如樓上位王牌4
大撚把傳奇都冇觀念,莫講話王牌4
岩呀 所以成日話明星場 王牌五 王牌四 呢啲場真係群魔亂舞
班人自己又唔夠能力 又要爭住搏表現
巴打加油啦 傳奇以上先係隻 game 嘅開始王牌場大部分都係任你射冇防守
你睇返上面 隻王牌4班門弄斧
仲要講野1999
肉酸到
癲瘋=明星/王牌4 5
隊友個3個想玩唔等於佢主力,10幾%高砂都夠膽拎出黎
對唔字 我唔識 我殿堂49星上唔到灌高
我是垃圾 我應該用黑尻打上去
黑耶穌佢係用得好既
招轉出去3分唔係個個都得
我有5粒係抄潛
空哂都成日炒粉
隻game係噉
一時好準一時好炒
池上自動偷波最正
對方扮射就俾佢自動偷最過癮
如果你本身有一粒水晶既話應該等14日好d
冇就梗係抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞