Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
一邊ban 光櫻,一邊ban 牧
雙ban之後繼續ban 牧
先ban果邊 唔ban牧/光櫻 應該兩隻都有得用 一邊一隻 先ban果邊 有齊光櫻 牧 都幾有優勢
大課長遊戲,希望遲啲可以馬住光櫻隊友
S3 得光櫻得天下 希望加到用光櫻既大課長做朋友

個差距一定好大,乜板都搶哂點打
明星1高砂
有冇藤真 or 牧 仙道 一齊玩 上皇牌
應該得返赤木夠搶 睇比賽都係光頭櫻vs赤木
仲要用哂彈跳潛
我想問粒水晶係唔係抽到150以上先會出
如果係都幾撚大鑊隻光頭櫻木要2粒真係得大課長先玩得起重要未計養個部分
可能經活動拎會平啲?
啱啱睇左巴哈啲人話出陸服個邊半周年送1粒水晶
但係港澳台呢邊都未到半年同埋佢都未必跟陸服一樣派水晶所以有活動拎都唔會平得去邊
活動就應該跟足,不過要消費幾多就你撚你
s3應該係神仙鬥神仙,我依啲凡人可能要棄驚了
課月卡仔表示 儲石升奪寶角過程先辛苦 忍住唔抽潛
常用宮城 藤真 同 池上
自選箱揀隱匿者 / 懲罰者 定懲罰者 邊個好?
好似個個差唔多
小心背後同攔截虎有咩分別 好似 小心難觸發?

懲罰者:對手持球時間過長時,額外增加搶斷幾率+X
突襲者:對手抱球時,額外增加搶斷幾率+X
隱匿者:籃下區域時,額外提升搶斷幾率+X
攔路虎:加速狀態下,額外提升截球幾率+X
小心背後:面對背後的傳球時,額外提升截球幾率+

自己有封鎖 同 空位中投 同 妙傳想換走妙傳
搶斷係主動
截球係被動

攔路虎同小心背後有用好多
換走空位中投,用隊友信任或者接球之王
小心背後係指人地傳向你背?
其實試過d位okay 都搶唔到
持球人向後傳,有人test過蝗ser大nerf,要持球人向自己背後接近正中心傳波個潛先會著燈,唔知台版跟左未
其實搶板都食系統,試過對滿力量魚住成場畀佢怒漢推車但完場多佢一板
我見陸服大神仲有唔少人用小心背後
明明有其他更好選擇
真係多傳球會咁傳咩
冇更好選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞