Slam Dunk 男兒當入樽 (25) 陸服出咗小田

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
因為你玩三井 個問題咪響三井度
根本佢同神邊場有佢邊場輸 尻射就冇責任
難為啲中鋒去搶板
認真 你上到巨星基本上好少會再出神同三井
你練第二隻啦
平心而論神同3#都可以玩得好勁
就算巨星至灌高都間唔中見到啲玩得好嘅
只要唔好場場都當自己係得分主力就得
不過玩家同隊友都要咁諗
有時你係咁諗姐 但啲球皇唔係架嘛 下下當自己佐敦上身好難搞
佐敦都會傳球
都係果句 玩呢兩隻野嘅好多都當啲隊友老馮咁幫佢搶板 我真係彩佢都戇尻 佢企成場好過佢射失一球詞到我成隻狗咁
其實我不嬲都係巨星 ,玩三井 每輸2場就有一場攞svp , 個問題係個腦到 而唔係三井
可以買20喎
Agger, 真係成場幫啲射手執屎。。。搶唔到仲要三線
有冇玩開牧既幫手解答
一閃》晃低人》帝王速投
二閃》晃低人》反閃帝王速投---要點天賦先出到
三閃》晃低人》帝王上籃---要點天賦先出到

係咪我要點左帝王上籃第三閃fake低人先開到大?
我理解係

一閃》晃低人》帝王速投
一二閃之間晃低人》反閃帝王速投---要點天賦先出到
一二閃之間晃低人,但到手殘到三閃先㩒得切》帝王上籃---要點天賦先出到

利申:點晒一二三閃但未點上籃既牧成日手殘空大
最撚憎見到叫多傳球既射手 但自己就鳩射唔傳
上籃係咪3閃係3分線附近閃低人都識自動剷入去上?
我見d黑衫牧成日出
防備手殘可能要點埋上籃
帝王拉杆同踢人射球又有冇分別
應該係啩下星期升埋上籃再答你
拉杆係近籃框version既踢人射球,但好似易啲被block
都係果句,一隊得一隻得分點就死梗,三井做副得分效果遠比主得分勁好多
要有隊友分擔下,邊隻角都一樣
福頭馬嬲花形全部都係
如果你出左三閃先開大就會變左帝王上籃
帝王強投同帝王拉竿都係要人協防先Block到
我覺得帝王上籃最易比人Block
有時撳二閃撳得肉緊得滯會出埋三閃之後變左帝王上籃比人Block
唔明你問咩
帝王上籃之前好似一定要學左三閃先
好正確
所以d人一閃見冇跌就傳波就算
iPhone se2 震動開咗
入場搶板block人都係唔識震

係咪se2唔support
求解答
btw黑眼巴打洗到4000幾場有咩用
我每日真正打既得10場左右
都係5場排位加3,4場組隊匹配刷晒當日任務就收工
大部分都係掛1v1刷幣
三井俾我刷到得5%勝率

而家所有籃球幣角已買齊
買哂角色d幣係咪冇用架啦
想問下通行證50lv先買進階係咪有得拎返d獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞