[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
4499 DAC有咩好介紹?
yes
窮緊
想問earpad 咩finish 比較好?
諗住買hd6xx 買多對earpads, 有 Velour, Hybrid Velour, Sheepskin and Fenestrated Sheepskin
原裝最好
利申:純粹HD700 pad中伏有陰影
massdrop x sennheiser 係咪唔算原廠
算呀
Senn 記由hd600 都大奧, 由hd540都800 都係原裝耳罩最好聽
每次屎忽痕換左佢嘅跌錢都係自己
琴日收到隻hd58x
但唔知係我錯覺定點
直插電腦好似仲好聲過插amp
我個amp係smsl sap ii
係咪個amp太垃圾
sap ii
我嘅第一部amp,用黎推hd600
你用落覺得點?
我覺得直插電腦好似仲好d
有冇ching有玩膽機? 睇啲外國review T1 2nd 好似幾夾膽,不過聽嚟聽去啲(入門)recommendation都係個幾個china牌淘寶amp
搶唔到PS5同Xbox,唯有搶耳機

作為sennheiser粉,當然做吓水魚入手75週年
HD800 Anniversary Edition

店員哥哥話係限量版黎,全香港得十幾隻而且得佢地先有貨,好多人要賣哂就無,有買親手。
仲要係德國原廠製造聲音上同原本HD800有分別
但都無加價,只需$11999

除咗包裝紙盒唔同,其他都同HD800S一樣
一樣係送多條4.4線,無xlr線

話明德國製造,所以做工同隻單元都同HD800S一樣,除左金色外

上漆技術一樣咁差,我果隻就中左獎

最重要既係頭梁既銘牌我搶到隻頭廿隻

最後其實隻金色幾好睇,實物上手睇比硬照好睇。
聲音方面就唔講啦,同HD800S無分別。
成隻耳機得收藏價值,得死忠同收藏家會買。

配上銀色既HD800,真係好靚
我有兩部膽機
你玩膽機要預左買膽,特別NOS唔平

耳機擴比較出名就唔中國製既有Woo audio
依隻金色好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞