[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
thanksgiving
咁我等多排先

好似會唔錯,希望生性返次啦
唔知係唔係新driver定只係改調音?
官網簡介話係新既120 ohm既driver
無野屌打到58x個價位同value
希望呢隻好撚難聽啦....如果bass潛得深過隻58X真係想買
”Bass extension is equal to HD58X and is on the proper level and sounds extended, very natural, not overblown and above all not lacking bass either.”

https://diyaudioheaven.wordpress.com/headphones/measurements/brands-s-se/hd-560s/
iphone headphone開始壞, 有咩headphone買得過?
https://lih.kg/2216570

Pls help
kph30i
有無輕便d
真。藍牙/有線都ok
我係拎labtop入廁所播下spotify用個種
仲有我想打機廢事買咪
我已經有用開既聽歌setup

Thx
kph30i有咪呀,又輕便
平時入廁所用player睇下youtube都係用佢
經常求其放都唔怕整壞(因為平),好就手

你其實想要iem?
諗諗下可能會買airpods pro算
因為唔係聽歌專用
如果佢switch laptop電話同desktop方便都唔錯
我會戴住headphone去洗臉
其實冇衝突,照買kph30i

笑到我
IC有傳輸力

入面班油就真係陪佢傾愈睇愈痴線
煲機可以煲到out put阻坑有變化都幾神奇

btw呢篇咁嘅痴線文都十幾個正皮,巴哈係咪有咁多痴線佬
應該係好心善意先理佢掛
佢好鐘意加d電路字詞去解釋佢既怪論
仲要lucky先聽到耳機既天花板

800S加條白金7就變800一個字:完美
仲要好強調空靈感
係咪800果種咩都擴大哂既音場先算空靈感
依隻其實唔太啱電話用,因為好食電
又係上水嘅時候啦 翻工近排仲忙咗, 唔好話試機, 連聽歌都冇時間 所以又係問下巴打們意見嘅時候

本身雜食向, 不過偏向聽女聲多. 多數流行曲而少啲大編制. 咁嘅話通常sr-009定sr-009s好啲? 另外da-250比較少低頻, 配埋呢兩隻耳罩係咪會仲少?

見到有二手007t, 而家又送無線耳機, 心動了
大電壓+高電阻其實係咪想講靜電
對無線贈品…
不如買對edifier tws6貼個Stax logo上去算啦
佢好似係另一篇痴線文到有提過he1
然後佢講到HD800s推得好嘅話he1都唔係對手

果然係hd800s世界第一
sor記錯, 入面原來係講hd800
不過都冇所謂, 反正本身就係痴線文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞