[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(21)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
新手筆直2k5 耳機連dac有咩推薦
主要都係用電腦聽下pop,hip pop之類
有時會打下機 主要槍game
ifi zen dac+HD58x/K7xx
drop.com black Friday 會唔會有平
好似會,不過係selected product
sorry講得唔好,我指ps4用光纖連dac,pc用usb同時連dac係咪就可以ps4同pc啲聲mix埋一齊係個dac出。
想同時聽到pc同ps4既聲咁,因為就咁用底板line in好大電流聲,想知有冇人用過sound blaster g6係咪可以做埋mixer嘅工作
又請問下有冇人知MSR7B 而加現金價大概幾錢呢?
sound blaster g6 USB駁PC之後,係windows 個音效->錄制個度見唔見有sound blaster g6嘅數碼輸入?
應該大約千7?
prime day 英馬99磅。black friday黎過囉
我係諗緊買唔買好
之前買嘅hd6xx gotham平衡線 啱啱到咗, 原來同原裝線都幾大分別好似變咗另一隻耳機咁,清咗好多,結他聲好聽左, 不過冇咗個 包圍感同舒服嗰種味道。
ac/dc - back in black gotham平衡線好聽d
coldplay - another's arms 原裝線好聽d
thanks, 我諗諗邊個方案好
雜食 DAP推 2K內
有無推介
A105?
不過出街不如用手機+airpod聽算啦 大大部野又呢又路
依家都唔係話後悔買黑磚 不過可以的話寧願拎來入DAC 部黑磚依家屋企用仲多過拎出街用
出到去雜音咁多 聽鬼到細節咩
CM就唔同講法
謝謝推介
搭車用緊airpod
想搵對open / semi-open 戶外用
隔音不成問題
屌 睇錯你要DAP
應該來來去去都係個幾隻
HD58X HD6XX
X2HR就唔洗諗 一來phlips支那牌子 二來個earpads熱到PK 利申用緊
K7XX唔知DAP推唔推到 等其他巴打答你
唔該哂巴打
仲想請教下 Portable黎講
用3.5mm 定 平衡頭好
DAP用緊AP80 PRO
open back 出街咪嘈死自己同人?MSR7B?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞